Aanbrengen van primer lak bij overspuiten

 • Met innovaties zoals PPS™ Paint Preparation System en, recenter, het Accuspray™-systeem beschikt 3M over een breed assortiment aan oplossingen voor het spuiten van primer en lak.

  De PPS Colour Check Light helpt u bij het bepalen van de juiste kleur en tint, zodat u dure nabewerking kunt vermijden.

  3M Lak aanbrengsystemen - de keuze van veel professionele carrosseriewerkplaatsen voor het voorbereiden en aanbrengen van primer en het mengen, matchen en aanbrengen van basislak en blanke lak.

  Voor het ondersteunen van nog schonere lakprocessen, kunt u het 3M Dirt Trap Protection System gebruiken als een eenvoudig beschermingssysteem voor de spuitcabine. Dit systeem trekt het vuil uit lucht in de spuitcabine aan en zorgt zo voor een schoner lakresultaat en minder werk bij het finishen.

 • Het revolutionaire ontwerp van het Accuspray™-systeem voor HVLP-primerspuitpistool van 3M biedt de finesse van een premium HVLP (High Volume Low Pressure) primerspuitpistool voor een fractie van de kosten. Dankzij de vervangbare verstuivingskop is het alsof u een gloednieuw pistool gebruikt, telkens als u de kop hebt vervangen.

 • Bescherming van de spuitcabine met Dirt Trap

  3M heeft het eenvoudige concept om oppervlakken te beschermen gebruikt om het lakproces radicaal te veranderen. Het 3M™ Dirt Trap Protection-systeem is niet alleen uitermate geschikt voor de bescherming van oppervlakken, maar beschikt als u goed kijkt een radicale innovatie die ervoor zorgt dat stof, vuil en laknevel worden opgevangen in een unieke, non-woven constructie.

 • Introductie van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem.

  Op zes punten verbeterd.
  Geaccepteerd door spuiters over de gehele wereld, heeft het 3M™ PPS™ Systeem de afgelopen 20 jaar voor een hogere kwaliteit en verbeterde productiviteit gezorgd. Nu komt 3M met zes belangrijke verbeteringen, van deksel tot beker.

  Voor meer informatie over de volgende stap in lak-applicatie, stel uzelf in kennis van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem.

 • Lak aanbrengsysteem met PPS™

  Het 3M Paint Preparation System verbetert de productiviteit significant bij het spuitproces voor primer en lak. Het gesloten systeem met een vervangbare binnenbeker maakt het mogelijk om ongebruikte lak zo nodig direct te mengen en op te slaan.
  De reinigingstijd en het gebruik van oplosmiddelen wordt teruggebracht tot een minimum, met name als het systeem wordt gebruikt met het 3M Accuspray™-spuitpistoolsysteem (alleen voor gebruik van primer).

 • 3M PPS Colour Check Light II helpt u bij het vinden van de juiste kleur en tint voordat u begint met lakspuiten. Zo reduceert u de behoefte aan extra werk tot een absoluut minimum.