1. 3M België
 2. Transport

Transport

Tokyo, Japanse weginfrastructuur
Lichtere, snellere en veiligere manieren om de wereld in beweging te houden.
Zie Transportproducten

Transportmarkten

De wereld vooruit helpen.

Per vliegtuig, over water of land. Van vrachtschepen tot scooters. Wij spelen een innovatieve rol in het op efficiënte manier bouwen van veilige, comfortabele, mooie, duurzame en duurzame vormen van transport. Of u nu de trein neemt of op 10.000 meter hoogte vliegt. U kunt er overal in de wereld van transport op rekenen dat 3M u vooruit brengt.


Transportproducten

Zie alle Transportproducten

 

 • De wereld vooruit bewegend.

  Waarheen u ook gaat en hoe u er ook komt, via de lucht, over water of over land. Van vrachtschepen tot scooters, u komt 3M overal in de transportwereld tegen.

  Wij spelen een innovatieve rol in het op efficiënte manier bouwen van veilige, comfortabele, aantrekkelijke, duurzamere en milieuverantwoorde vormen van transport. Of u nu de trein neemt of op 10.000 meter hoogte vliegt. Van oppervlaktebescherming tot dichtingsmiddelen, van geluids- tot gewichtsbeperking - zelfs gebieden van geleidbaarheid en impact - bij 3M zoeken wij constant naar nieuwe manieren om fabrikanten, transporteurs en reizigers te helpen hun doel te bereiken. Met oplossingen die uiteenlopen van het ontwerp tot dagelijkse activiteiten en bestemmingen.

 


Innovatie in actie

 • Webinar: Protection of control electronics in harsh environments

  ​Join our webinar on June 30th to discover how to protect sensitive electronics. You’ll gain an understanding of what the coating looks like as well as its performance and durability in challenging environments.

  Webinar: Protection of control electronics in harsh environments Webinar: Protection of control electronics in harsh environments
 • Webinar: Safe, sustainable, and reliable cleaning for Aerospace

  You can learn about the technical and economic advantages of cleaning with 3M™ Novec™ Engineered Fluids in the Aerospace Industry in our new webinar. Regesiter today!

 • Innovatieve studententeams op training bij 3M

  Op 14 december kwamen de studenten van twee innovatieve projecten aan de TU Delft op bezoek in het Customer Technical Center van 3M in Zwijndrecht. Samen met 3M Application Engineers gingen zij op zoek naar oplossingen om hun projecten te optimaliseren!

  Innovatieve studententeams op training bij 3M
 • Nieuw! 3M krachtige tweecomponenten acrylaatlijmen

  De nieuwe generatie structurele tweecomponenten acrylaatlijm: geurarm, bestand tegen extreme omstandigheden en langere open tijd! Ook geschikt voor gegalvaniseerde oppervlakken.

Innovatie in actie


Over transportmarkten bij 3M

 • 3M helpt u op deskundige wijze om verbanden te leggen, met het stroomlijnen van producten, veiligheid en systemen die naadloos samenwerken. Van dichtingsmiddelen en lijmproducten tot elektronische tolheffings- en parkeermanagementsystemen. Wij weten dat uw bedrijf dagelijks beter en veiliger draait met geïntegreerde systemen.