1. België
  2. De leveranciers en partners van 3M

3M Partners & Leveranciers

Huidige 3M partners en leveranciers

3M bCom - het serviceportaal

3M bCom is de website voor channel partners om het zakendoen met 3M te vereenvoudigen. In bCom kunt u de 3M productcatalogus bekijken, prijzen en beschikbaarheid controleren, bestellingen plaatsen, orderstatus en leveringen volgen, uw facturen beheren, het laatste nieuws van 3M lezen en nog veel meer. 3M bCom is 24/7 beschikbaar met de meest actuele data. Bent u een direct kopende klant van 3M, klik dan hier om uw persoonlijke registratiecode voor bCom aan te vragen.


Ontwerp van reclamemateriaal door onze verkooppartners

  • Als u uw reclamemateriaal en/of website wilt voorzien van het 3M logo of 3M beeldgegevens, is een hieraan voorafgaande licentie van 3M vereist. Klik op onderstaande link.


Een partner worden

  • Graag werken wij met u samen om te voldoen aan uw product- en innovatienoden. Alvorens te starten heeft u een toegangscode nodig van uw 3M customer service contact.

    Zodra u de toegangscode ontvangt, kan u zich inschrijven om 3M Partner te worden.


Word leverancier

  • 3M verbindt ideeën en menselijk inzicht om producten die een positieve invloed hebben op het leven in de hele wereld te ontwikkelen. Dit alles komt tot stand door een goede samenwerking met leveranciers die kwaliteit voorop stellen.

    Leer hoe u een 3M leverancier wordt met inbegrip van onze leverancierseisen, diversiteitsinitiatieven, en hoe uw bedrijf voor te stellen aan 3M.