1. 3M België
  2. Electronica

Electronica

Een dame die tablet gebruikt in een datacentrum.
Wij helpen u vandaag apparatuur te bouwen die de wereld van morgen van aanstuurt.
Bekijk de Elektronische producten

Elektronicamarkten

De manier waarop wij leven veranderen, innovatie na innovatie.

Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M richt zich helemaal op het maken van producten die niet alleen de elektronica die we nu hebben verbeteren maar ook ons vermogen om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen.


Elektronische producten

Zie alle Elektronische producten

 

  • Onze manier van leven verandert, innovatie na innovatie.

    Van klantenservice tot vliegtuigen en chirurgische procedures, de wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Software en elektronica lopen daarbij voorop. 3M focust zich niet alleen om producten te maken die de elektronica van nu verbeteren maar doet er ook alles aan om de technologie van morgen te innoveren en vooruit te brengen. Of het nu gaat om vergroten van het contrast en de helderheid van het scherm op uw mobiele apparatuur of het operationeel houden van kritische elektronische systemen in noodsituaties. Wij brengen nieuwe producten op de markt en werken aan de volgende generatie elektronica.


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over Elektronicamarkten bij 3M

  • Bij 3M zijn we experts om u te helpen om ideeën te ontwikkelen die de toekomst aansturen. Van projectoren en headsets tot geleidende tape en koeloplossingen voor datacentra. Wij helpen u bij het beheersen van de kosten en het oplossen van problemen met een ontwerp. Onze sterk reflecterende folies maken uw producten nog helderder en met Novec™ vloeistoffen wordt uw apparatuur koel gehouden voor een hogere mate van betrouwbaarheid. Wij helpen u betere producten voor de gebruikers te maken.