• Autoschadeherstel- &
  afwerkingsprocessen

  Autoschadeherstel- &
  afwerkingsprocessen

 • Compounding en polijsten.

  Lak applicatie met PPS™

  Dirt Trap

  Accuspray™ Primer Applicatie

  Schuren van primer

  Maskering

  Aanbrengen van plamuur

  Vervangen van voorruit

  Lijmen van panelen en structuren

  Beschermende coatings

  Reparatie van kunststof

  Afdichting

  Slijpen en grof schuren

  Autoschadeherstel

  Persoonlijke bescherming

  Efficiënt schuren

  Matchende kleuren

  Lakcorrectie

  • 3M oplossingen voor carrosseriewerkplaatsen zijn ontwikkeld om de taak van de professionele schadehersteller eenvoudiger, sneller en rendabeler te maken.

   Afwerkingsproducten van 3M helpen carrosseriewerkplaatsen meer winst en succes te realiseren. Een taak in één keer goed afronden is de sleutel tot verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. Alle producten van 3M zijn ontworpen om maximale efficiëntie te bieden en gegarandeerde prestaties te leveren.

   3M biedt producten en aanbevelingen voor reparatieprocessen in carrosseriewerkplaatsen en de SMART-reparatiebranche. Gebruik onze stapsgewijze handleidingen of bekijk onze demovideo's om er zeker van te zijn dat de juiste producten en procedures worden gebruikt die uw klanten de gewenste kwaliteit bieden.


  • SMART-reparatie van aanrijdingsschade

   SMART-reparaties zijn een combinatie van kostenbesparende technieken en kunnen worden ingezet wanneer de te repareren plek niet groter is dan een A4-tje.

  • Autoschadeherstel

   De methoden van 3M voor slijpen, schuren of hechten maken gebruik van de nieuwste technologieën en door de nauwe samenwerking met de automobielindustrie kunnen we u voorzien van de juiste methoden om op een geavanceerde manier te werken.
  • Reparatie van kunststof auto-onderdelen

   Materialen van 3M voor de reparatie van kunststof bieden een oplossing voor het repareren van scheuren en gaten in kunststof auto-onderdelen of laten u lipjes of onderdelen opnieuw opbouwen, zonder dat u hoeft te wachten op reserveonderdelen.
  • Aanbrengen van afwerkingsplamuur

   Onafhankelijk van het feit of uw voorkeur uitgaat naar traditionele, met de hand gemengde plamuur of naar het revolutionaire, tijd en materiaal besparende DMS-systeem, 3M biedt u premium producten die u helpen om efficiënt en effectief het vereiste oppervlak te verkrijgen.

  • Maskeren van voertuig voor autoschadeherstel

   De maskeeroplossingen van 3M bieden een uitstekend resultaat, zelfs op plekken die moeilijk te maskeren zijn. Bescherm de reparatiewerkzaamheden in uw carrosseriewerkplaats tegen laknevel en bereik exact het gewenste resultaat. De innovatieve producten van 3M bieden meer dan 'alleen maar een andere tape' - we bieden maskeeroplossingen die het volledige lakproces vereenvoudigen.
  • Schuren van voertuig

   De schuurhulpmiddelen en -methoden van 3M omvatten innovatieve technologieën, met bijvoorbeeld zelfslijpende schuurmaterialen, zoals de Cubitron™ II- of Trizact™-technologie, die u helpt om consistente en snelle schuurprestaties te realiseren met producten die lang mee gaan. Zowel voor het schuren met grove korrel om de plamuur vorm te geven als voor het schuren met een fijne korrel ter voorbereiding op de topcoating, bieden de schuurtechnologieën van 3M de garantie dat altijd de hoge kwaliteit wordt bereikt die nodig is voordat u aan de volgende stap in de afwerking begint.

  • Aanbrengen van lak bij overspuiten

   Beginnend met het verbeteren van de toestand van uw spuitcabine met het 3M Dirt Trap Protection System en verder met innovaties zoals PPS™ Paint Preparation System en, meer recent, het Accuspray™ System, biedt 3M een breed assortiment aan oplossingen voor het spuiten van primer of lak, inclusief hulpmiddelen en processen om eenvoudig en veilig een matchende kleur uit te zoeken.
  • Polijsten en finishen van de auto

   Van compounding tot polijsten, door te werken met 3M kunt u er zeker van zijn dat u over de juiste oplossing beschikt om een goede afwerking te verkrijgen. Beginnend met de innovatieve hulpmiddelen voor lakcorrectie, helpen de oplossingen van 3M u bij het eenvoudig aanbrengen van de perfecte finish dankzij de kleurcode voor compound- en polijstsystemen van 3M - perfect voor de professionele carrosseriewerkplaats.
  • Persoonlijke bescherming bij autoschadeherstel

   Bescherm uzelf en uw team tegen mogelijk schadelijke laknevel, stof en geluid. 3M helpt u bij het identificeren van de juiste PBM (Persoonlijke beschermingsmiddel) voor uw behoeften.

  • Schuursysteem voor de totale autoschadeherstelmarkt

   3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde, strategische samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmaterialen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmaterialen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbewerking van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbewerking, met stofafzuigcapaciteit en service.


  • Nieuws

  • Kennis

  • Waar te koop

  • Ondersteuning


  Volg ons
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands