1. België
 2. Commerciële oplossingen

Commerciële oplossingen

Luchtfoto van vliegtuig
Krachtige oplossingen die de impact van uw merk versterken.
Bekijk de Commercial Solutions producten

Commercial Solutions Markets

Maak gebruik van onze voorsprong.

Het is onze zaak om uw zaak te ondersteunen. Van Buenos Aires tot Beijing leveren wij alomvattende oplossingen zodat u uw klanten een veilige, consistente beleving kunt geven. Wij houden uw bedrijf schoner, uw medewerkers veiliger, uw merk in de memorabel. 


Commercial Solutions Products

Zie Commercial Solutions Products
 • Gebruik ons als concurrentievoordeel.

  Het is onze zaak om uw zaak te ondersteunen. Van Buenos Aires tot Beijing leveren wij totaaloplossingen zodat u uw klanten een veilige, consistente beleving kunt geven. Wij houden uw bedrijf schoner, uw medewerkers veiliger, uw merk memorabeler. Onze technologie helpt u om uw bedrijf, medewerkers en de reputatie van uw bedrijf te beschermen.


Innovatie in actie

 • 07 december 2017

  Filmtechnologie maakt vensters functioneel

  Zonwerende raamfolie is een gepatenteerde uitvinding van 3M die 50 jaar geleden op de markt kwam.

  07 december 2017
 • 13 maart 2015

  Beter water is beter voor de zaak.

  Het 3M™ ScaleGard™ HP-systeem reduceert verontreinigingen en opgehoopte mineralen en levert consistent water van hoge kwaliteit en reduceert onderhoud van keukentoestellen.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Krijg grip op elke situatie.

  De grijpmateriaalproducten van 3M™ verhogen de tractie, reduceren het glijden en verbeteren de grip in een groot aantal toepassingen - van drilboren tot therapeutische medische apparatuur.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  De laatste stap bij het beschermen van uw waardevolle vracht.

  Scotch® Box Sealing Tape. Hechtsterkte en prestaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw product de klant onbeschadigd bereikt.

  13 maart 2015

Innovatie in actie


Over Commercial Solutions bij 3M

 • Met onze expertise kunnen wij u helpen om de kracht en het potentieel van uw merk volledig te benutten. Wij werken nauw samen met onderhoudsspecialisten om vloeronderhouds-, reinigings-, grafische en veiligheidsoplossingen te ontwikkelen die u zodat u uw klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Met onze sponzen, doeken en dweilen houdt u de vloer en keuken schitterend schoon. Met onze polijst-schijven, vloerbeschermers en poetsdoeken houdt u het kantoor of de school als nieuw. En met onze veiligheidsmatten en anti-sliptechnologie beschermen uw medewerkers en uw reputatie.