1. België
  2. Commerciële oplossingen

Commerciële oplossingen

Luchtfoto van vliegtuig
Krachtige oplossingen die de impact van uw merk versterken.
Bekijk de Commercial Solutions producten

Commercial Solutions Markets

Maak gebruik van onze voorsprong.

Het is onze zaak om uw zaak te ondersteunen. Van Buenos Aires tot Beijing leveren wij alomvattende oplossingen zodat u uw klanten een veilige, consistente beleving kunt geven. Wij houden uw bedrijf schoner, uw medewerkers veiliger, uw merk in de memorabel. 


Commercial Solutions Products

Zie Commercial Solutions Products
  • Gebruik ons als concurrentievoordeel.

    Het is onze zaak om uw zaak te ondersteunen. Van Buenos Aires tot Beijing leveren wij totaaloplossingen zodat u uw klanten een veilige, consistente beleving kunt geven. Wij houden uw bedrijf schoner, uw medewerkers veiliger, uw merk memorabeler. Onze technologie helpt u om uw bedrijf, medewerkers en de reputatie van uw bedrijf te beschermen.


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over Commercial Solutions bij 3M

  • Met onze expertise kunnen wij u helpen om de kracht en het potentieel van uw merk volledig te benutten. Wij werken nauw samen met onderhoudsspecialisten om vloeronderhouds-, reinigings-, grafische en veiligheidsoplossingen te ontwikkelen die u zodat u uw klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Met onze sponzen, doeken en dweilen houdt u de vloer en keuken schitterend schoon. Met onze polijst-schijven, vloerbeschermers en poetsdoeken houdt u het kantoor of de school als nieuw. En met onze veiligheidsmatten en anti-sliptechnologie beschermen uw medewerkers en uw reputatie.