3M™ Performance spuitpistoolsysteem HVLP met PPS™ 2.0, 26778

 • 3M ID 7100228461
 • UPC 04054596831346

Nauwkeurige spuitprestaties met hoge overdrachtsefficiëntie en groot, instelbaar ventilatorpatroon

Sneller opruimen en overschakelen waardoor uw cyclustijden kunnen worden verbeterd

Snel verwisselbare spuitkoppen kunnen rechtstreeks op het 3M™ Spuitbekersysteem uit de PPS™-serie 2.0 worden bevestigd

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Details

Hoogtepunten
 • Nauwkeurige spuitprestaties met hoge overdrachtsefficiëntie en groot, instelbaar ventilatorpatroon
 • Sneller opruimen en overschakelen waardoor uw cyclustijden kunnen worden verbeterd
 • Snel verwisselbare spuitkoppen kunnen rechtstreeks op het 3M™ Spuitbekersysteem uit de PPS™-serie 2.0 worden bevestigd
 • Spuit een volledig assortiment autolakken
 • Lichtgewicht, slagvast spuitpistoollichaam
 • Intuïtief, ergonomisch ontwerp voor meer comfort

3M™ Performance spuitpistool is een van de eerste spuitpistolen ooit die speciaal is ontworpen om u tijd te besparen en tegelijkertijd topprestaties te leveren. Het geïntegreerde systeem omvat snel verwisselbare vernevelingskoppen en 3M™ PPS™ Serie 2.0 spuitbekers, hetgeen zorgt voor snellere reiniging, wisselingen en cyclustijden. HVLP sproeiers zijn er in maten van 0.9 tot 2.0 om een volledig assortiment hoogwaardige autolakken te spuiten met de hoge overdrachtsefficiëntie, consistente verneveling en een groot waaierpatroon dat u verwacht van een premium spuitpistool. Het 3M™ Performance spuitpistool is gemaakt van een schokbestendig composietmateriaal versterkt met roestvrij staal en is een van de lichtste spuitpistolen in de branche en dat alles met behoud van het vermogen en de prestaties die u van een professionele schilder verwacht.

Het 3M™ Performance spuitpistool, ontworpen voor de moderne professionele schilder, is een van de eerste spuitpistolen ooit die speciaal is ontworpen om u tijd te besparen en tegelijkertijd topprestaties te leveren. Na een decennium van onderzoek en ontwikkeling, in samenwerking met autolakschilders over de hele wereld, herschrijft 3M de regels voor spuitpistooltechnologie. Levert precisieprestaties, lichtgewicht, duurzaam ontwerp en een innovatief mondstuksysteem dat schoonmaken en wisselen sneller dan ooit tevoren maakt. Het is een verschil dat u zult zien en voelen; zowel in uw hand als in de kwaliteit en efficiëntie van uw verfklussen. Allemaal om uw cyclustijden te verbeteren, zodat u meer kunt doen waar u van houdt: spuiten. Precisieprestaties: met een hoge overdrachtsefficiëntie, een groot, instelbaar ventilatorpatroon en soepele trekkerkracht is het alles wat u van uw beste metalen spuitpistool mag verwachten; gewoon slimmer. Ons vervangbare sproeiersysteem, waarvoor patent is aangevraagd, is verkrijgbaar in maten van 0.9 tot 2.0 (HVLP) om een volledige reeks hoogwaardige autolakken te spuiten, waaronder effen kleuren, parels, metallics, blanke lakken, sealers en primers. En de snelsluitende borgring bevestigt het mondstuk aan de behuizing van het spuitpistool, zodat u erop kunt vertrouwen dat het blijft zitten en sterk zal spuiten. Verbeterde cyclustijden: de beste vorm en functie zorgen voor ongeëvenaarde productiviteit en efficiënter gebruik van uw tijd. Het 3M™ Performance spuitpistool is door derden getest en goedgekeurd door schilders en is de slimmere manier om te spuiten. Sneller schoonmaken: met een geïntegreerd systeem met snel verwisselbare spuitkoppen en 3M™ PPS™ Serie 2.0 spuitbekers, gaat er nooit verf door het spuitpistoollichaam. Wat betekent: geen verfspatten meer op interne onderdelen, uw spuitpistool niet meer uit elkaar halen of in oplosmiddel weken, geen kruisbesmetting meer die uw werk in gevaar brengt. Lichtgewicht en duurzaam: als u de hele dag schildert, moet een spuitpistool aanvoelen als een natuurlijk verlengstuk van uw hand; geen anker dat je naar beneden sleept. Door de behuizing van het spuitpistool te vervaardigen uit een schokbestendig, met roestvrij staal versterkt composietmateriaal, hebben we het gewicht tot 50% verminderd in vergelijking met traditionele metalen spuitpistolen zonder in te boeten aan duurzaamheid. Ergonomisch ontwerp: Van het lichaam tot de trekker, het 3M™ Performance spuitpistool is door kinesiologen geoptimaliseerd om comfortabel in de hand te liggen en tegelijkertijd de beste spuitprestaties in zijn klasse te leveren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.