1. 3M België
  2. Design en Bouw

Design en Bouw

Bouwterrein 's nachts
Ongekende mogelijkheden met vorm en functie.
Bekijk de producten voor Design & Bouw:

Verken ontwerp & bouw

Wij helpen u dagelijks uw meest fantastische ideeën te verwezenlijken.

Op een dag heeft u als taak om grenzen te overschrijden - allemaal op tijd en binnen het budget. Tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat alles gewoon zijn gang gaat. 3M begrijpt dit. Daarom streven wij er constant naar om u kwaliteitsproducten te leveren om een ruimte binnen de korste keren te kunnen transformeren,


Producten voor Design en de bouw

Zie alle producten voor Design en de bouw

 

  • Wij helpen u om uw meest gedurfde ideeën te verwezenlijken.

    Op een dag is het uw taak om grenzen te overschrijden – binnen de gestelde tijd en binnen het budget. Tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat de rest gewoon door gaat. 3M begrijpt dit. Daarom doen wij er alles aan om u kwaliteitsproducten te leveren die een ruimte binnen de kortste keren kunnen transformeren. Of een ruimte te belichten met een minimum aan energie. Of een constructie te ontwerpen en te bouwen die natuurkundig niet mogelijk lijkt. Of gewoon routinewerk efficiënter te doen. Van uiterst sterke lijm tot prachtige reflecterende folies tot een architectonische afwerking – met de superieure kwaliteit van onze producten bereikt u altijd ongeëvenaarde resultaten. Of u nu de grenzen van het ontwerp tart of een constructie verstevigt, met onze producten komt het goed.

 


Innovatie in actie

Innovatie in actie


Over Design & Construction bij 3M

  • 3M helpt u op deskundige wijze om de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is met vorm en functie. Wij werken met architecten, ontwerpers en constructiebedrijven om prachtige en functionele ruimten te scheppen. Van state-of-the-art raamfolie en dakbedekkingsmateriaal tot in de praktijk bewezen elektrische tapes en kabelmanagementproducten, wij combineren de eisen van solide bouw met de basiselementen van een goed ontwerp.