webLoaded = "false" Loadclientside=No
3M Businessgroepen

Businessgroepen

webLoaded = "false"

Het succes van 3M is gebaseerd op vijf businessgroepen, duizenden producten en tientallen verschillende markten, allemaal met een impact op wereldwijde schaal. U denkt misschien dat het onmogelijk is om het beste van het beste te zijn als u deel uitmaakt van een dergelijke complexe organisatie, maar een diepgaande kennis van een groot aantal verschillende sectoren en markten stellen ons in staat om onze klanten optimaal van dienst zijn.

 • 3M Businessgroep Consumer

  Businessgroep Consumer

  In onze businessgroep Consumer vindt u enkele van de meest iconische merken van 3M: denk aan Post-it®, Scotch™, Command™, Scotch-Brite®, Filtrete™ en Nexcare™. Al deze producten ondersteunen het reilen en zeilen van uw huishouden en uw gezin ze maken het leven een stukje eenvoudiger en efficiënter.

 • 3M Businessgroep Electtronica and Energie

  Businessgroep Electronica and Energie

  Bij 3M Electronica & Energie helpen we onze klanten om het onmogelijke mogelijk te maken. Onze mensen nemen het voortouw bij innovatie door nieuwe toepassingen en technologieën te ontwikkelen die klanten helpen hun meest uitdagende problemen op te lossen. We zijn toonaangevend in het bouwen van nieuwe platforms in opkomende, snelgroeiende segmenten van de elektronicamarkt zoals datacenters, modernisering van het elektriciteitsnet en de elektrificatie van auto's. We creëren oplossingen die steden, huizen, auto's en mensen van stroom voorzien en verbinden en zorgen voor onmiddelijke toegang tot gegevens, overal waar dat nodig is.

 • 3M Businessgroep gezondheidszorg

  Businessgroep Gezondheidszorg

  Onze Businessgroep gezondheidszorg is wereldleider op het gebied van medische en mondverzorgingsproducten, systemen voor medicijnafgifte, gezondheidsinformatiesystemen en voedselveiligheidssystemen en levert geavanceerde technologie die medische professionals helpt om de kwaliteit van zorg voor miljoenen mensen te verbeteren en tegelijkertijd de totale kosten te beheersen.

 • 3M Businessgroep industrie

  Businessgroep Industrie

  Onze Businessgroep Industrie biedt duizenden innovatieve oplossingen en producten. Deze producten worden toegepast voor het verlijmen en beschermen van oppervlakken in de bouwsector, het verbeteren van het ontwerp en het onderhoud van land-, lucht- en watertransportmiddelen en het zuiveren van lucht en water voor residentieel tot industrieel gebruik.

 • 3M Businessgroep veiligheid en ontwerp

  Businessgroep veiligheid en ontwerp

  De Businessgroep veiligheid en ontwerp zet zich in om de wereld tot een veiligere en productievere plaats te maken om te wonen en te werken. Dit gebeurt door de productie van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die mensen thuis en op het werk beschermen, verkeersborden en wegdekmarkeringen die de verkeersveiligheid verbeteren, en externe en interne signaleringselementen die de communicatie-eigenschappen van ontwerpen verbeteren.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Functies bij 3M

 • Marketing en communicatie
  U hebt toegang tot wereldwijde markten en promoot een constante stroom van innovatieve producten. Als u klaar bent voor de uitdagingen van een toonaangevende multinational met de ondernemingslust van een start-up, dan raden we u aan om de professionele mogelijkheden bij 3M in Marketing en communicatie te verkennen.
 • U beschikt altijd over nieuwe producten om de problemen van uw klanten op te lossen. De vele innovaties die wij onafgebroken afleveren, zijn te vinden in vrijwel elke branche. Informeer naar de professionele mogelijkheden op het gebied van verkoop bij 3M en verschaf uzelf toegang tot wereldwijde carrièremogelijkheden die alleen een bedrijf als 3M u kan bieden.
 • Met meer dan 45 kerntechnologieën (een aantal dat alleen maar toeneemt) vervullen we in vrijwel elke branche een voortrekkersrol. Bij Onderzoek en ontwikkeling werkt u voortdurend aan nieuwe ideeën en kunt u een bijdrage leveren aan een productielijn die de levens van miljoenen verbetert.
 • Technici zijn de spil waar alle innovatie om draait. Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën, krijgt u bij 3M de vrijheid en ondersteuning om nieuwe technologieën te implementeren, nieuwe materialen te ontwikkelen en nieuwe oplossingen te maken. Met producten voor vrijwel elke branche biedt 3M unieke mogelijkheden voor gemotiveerde technici.
 • U gebruikt al uw technische kennis om innovatieve, revolutionaire oplossingen te leveren. We ontwerpen, ontwikkelen, stroomlijnen en verbeteren productieprocessen, de kwaliteit van producten en de totale productervaring.
 • Omdat we een cultuur voorstaan waarin, naast samenwerking, leiderschap en initiatief worden gestimuleerd, is het voor ons geen verrassing dat we een fraaie vijftiende plaats innemen in de lijst met de 50 'meest bewonderde bedrijven' van Fortune. Verken de vacatures in Financiën die 3M op dit moment te bieden heeft als u wilt werken voor een organisatie die al meer dan 100 jaar succesvol is.
 • Al meer dan 100 jaar leveren we innovatieve oplossingen, producten en materialen die de levens van mensen over de hele wereld verbeteren. Het geheim achter al onze successen is een stimulerende omgeving waar naar iedereen wordt geluisterd en elk teamlid een belangrijke bijdrage levert.
 • Bij 3M werkt u in een inclusieve cultuur samen met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. U krijgt de gelegenheid om met systemen en technologieën van wereldklasse te werken, proactieve bedrijfsanalyses te leveren en ons te helpen om de manier waarop we zaken doen radicaal te veranderen via de volgende generatie bedrijfstools en systemen.
webLoaded = "false" Loadclientside=No
 • In onze wereldwijd toonaangevende divisie Inkoop en transacties bent u werkzaam op terreinen zoals: chemische polymeren, papieren en gevoerde verpakkingen, stoffen en vezels, informatietechnologie en meer. We hebben altijd wel iets dat past bij uw ervaring.
 • Wanneer u in de divisie Logistiek van 3M werkt, weet u wat het betekent om zaken in gang te zetten. Door middel van de implementatie van Lean Six Sigma-principes en voortdurende procesverbeteringen, streeft u efficiëntie, snelheid en innovatie na. En u vindt hier carrièremogelijkheden die net zo breed zijn als onze productlijn.
 • Het wereldwijde team van juristen en medewerkers van de juridische divisie van 3M werkt op de scheidingslijn van de wetenschap en de wet. Ze leiden en beschermen 3M en faciliteren de groei van de onderneming. Deze topprofessionals zijn partners van elkaar en van de bedrijven die ze begeleiden en vertegenwoordigen. Tegelijkertijd demonstreren en stimuleren ze de toewijding van 3M aan de hoogste ethische normen.

Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands