Werkcultuur van 3M

Cultuur van 3M

Onze cultuur is van cruciaal belang om op een positieve manier wetenschap mogelijk te maken. Het is essentieel dat al onze medewerkers zich volledig kunnen inzetten om een impact op de wereld te maken en worden gestimuleerd om innovatieve producten te ontwikkelen. Ontdek alle manieren waarop 3M zijn medewerkers helpt om succesvol te zijn.
  • 3M biedt zijn medewerkers zowel op regionaal en functioneel als op formeel en informeel niveau de mogelijkheid aan tot het starten van een individuele mentoring.

  • Bekijk hoe 3M werknemers professionele en persoonlijke successen boeken door flexibel te werken.

  • Het geheim achter onze innovatieve reputatie is onze unieke 15%-cultuur. Ontdek hoe 3M werknemers aanmoedigt om een deel van hun werktijd te gebruiken om proactief innovatieve en stimulerende ideeën te ontwikkelen.

  • Ontdek hoe 3M ernaar streeft om recht te doen aan de diversiteit van onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners.

  • Lees meer over 3MGives. Met dit initiatief leveren we met de hulp van onze medewerkers een bijdrage op drie belangrijke maatschappelijke terreinen: onderwijs, gemeenschap en milieu.


Hoor van werknemers over de cultuur van 3M.


Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.