De 3M cultuur van diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie

Bij 3M werkt u in een inclusieve cultuur en heeft u de kans om samen te werken met andere nieuwsgierige, creatieve mensen. We streven ernaar om een afspiegeling te zijn van de diversiteit van onze wereldwijde klanten, leveranciers en partners en verder te bouwen op de capaciteiten van elke individuele medewerker.

Wij weten dat inclusiviteit essentieel is om diversiteit tot zijn recht te laten komen. Een inclusieve cultuur is een cultuur die verschillen ondersteunt en waardeert, en eerlijke en gelijke kansen biedt voor iedereen. Het is een plek waar mensen gerespecteerd worden voor hun unieke zelf, zodat ze voelen dat ze erbij horen. Inclusie is de sleutel tot de betrokkenheid die 3M, onze mensen en onze teams stimuleert tot de samenwerking, creativiteit en innovatie die onmisbaar zijn voor groei op lange termijn.

Diversiteit betekent dat we van elkaar kunnen verschillen en inclusie is de manier om deze verschillen zo goed mogelijk in te zetten.

 • 3M zoekt en waardeert de verschillen tussen mensen
  Mensen

  We waarderen de verschillen tussen mensen: in denken, ervaring, etniciteit, seksuele oriëntatie, leeftijd, geslacht, overtuiging, persoonlijkheid en stijl. De verschillende culturen, nationaliteiten, achtergronden, inzichten en fysieke en mentale vermogens van onze mensen zijn de motor achter onze creativiteit en ideeën, ze helpen ons bedrijf verder te blijven bouwen en houden ons relevant.

 • 3M heeft een inclusieve omgeving
  Cultuur

  We streven naar een inclusieve omgeving waar medewerkers zich betrokken en veilig voelen om vrijuit te creëren en te innoveren. We willen dat iedereen bij 3M zich gewaardeerd voelt en zich vrij voelt om elke dag zichzelf te zijn.

 • 3M is betrokken bij lokale gemeenschappen
  Gemeenschap

  Betrokken blijven bij gemeenschappen die verder gaan dan 3M is een belangrijk aspect van wat we doen. Die betrokkenheid stelt ons in staat aan anderen te geven en van hen te leren om zo ieders leven te verbeteren.

 • Een forum voor vrouwelijk leiderschap
  Een forum voor vrouwelijk leiderschap

  Dit netwerk is ontworpen om de rol van vrouwen als leiders op elk niveau in 3M te vergroten en te versterken en zo bij te dragen aan de inclusie en vooruitgang van vrouwen over de hele wereld.


Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.