Advies van leidinggevenden van 3M

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal verteld aan de wereld.

 • Advies dat ik in het begin van mijn carrière goed had kunnen gebruiken: Ashish Khandpur

  Het advies dat Senior Vice President Ashish Khandpur van 3M aan het begin van zijn carrière aan zichzelf zou hebben gegeven? Leer snel samen te werken.

  Advies dat ik in het begin van mijn carrière goed had kunnen gebruiken: Ashish Khandpur Advies dat ik in het begin van mijn carrière goed had kunnen gebruiken: Ashish Khandpur
 • Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: H.C. Shin

  Waar bent u goed in? Mensen hebben de neiging om zich op hun verbeterpunten te richten en vergeten som hun sterke punten. Hoewel verbetering goed is, probeer ik de sterke punten te benadrukken waarvan mensen zich niet altijd bewust zijn.

  Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: H.C. Shin Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: H.C. Shin
 • Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Jon Lindekugel

  Het advies van Senior Vice President Jon Lindekugel van 3M aan nieuwe mentees? Richt u op wat u wilt doen.

  Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Jon Lindekugel Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Jon Lindekugel
 • Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Tamie Minami

  Het advies van Senior Vice President Latin America Tamie Minami van 3M aan nieuwe mentees? Vergeet niet dat uw sterke punten toegevoegde waarde hebben.

  Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Tamie Minami Het eerste dat ik een nieuwe mentee vertel: Tamie Minami

Advies van leidinggevenden van 3M

Meer verhalen uit de 3M-redactiekamer

Hier wordt uw verhaal verteld aan de wereld.


Twee medewerkers van 3M in een laboratorium
Hier houdt u nooit op met leren en ontdekken.

Studenten en starters

Vacatures zoeken

We zijn hier allemaal studenten en we leren, ontdekken, verkennen en innoveren samen. Voor studenten en starters hebben we een aantal fantastische mogelijkheden te bieden.

 • Mentor en stagiair bij een computer

  Stages en programma's voor starters


  Doe waardevolle ervaring op in een omgeving waar u nuttige vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt werken aan boeiende projecten.


Programmagebieden

Onze programma’s voor stagiairs en recent afgestudeerden bieden een unieke opleidingservaring in meerdere bedrijfstakken. Of u nu een loopbaan wenst in productie, distributie of marketing, met onze programma’s doet u waardevolle vaardigheden en inzichten op die u van pas kunnen komen in het vervolg van uw carrière.

 • Vrouw die in lobby zit
  Stageplaatsen bij Financiën

  Onze wereldwijde financiële organisatie is toonaangevend in het leveren van proactieve diensten op het gebied van financiële analyses, consultancy, controles en rapportages. Met meer dan 35 divisies in de organisatie kunt u deel uitmaken van een vindingrijk team dat het leven voor onze klanten beter maakt.

 • Medewerker in serverruimte
  Geoptimaliseerde procesoperaties

  Help uw carrière verder met de beste trainings- en leiderschapsmogelijkheden. Werk samen met mensen in andere landen en functies om een wereldwijde impact te maken. Innoveer op basis van verfrissende ideeën en met geavanceerde hulpprogramma's en training om de grootste uitdagingen in productie en logistiek aan te pakken met techniek.

 • Medewerkers in een laboratorium
  Stageplaats bij Onderzoek & ontwikkeling

  Als deelnemer aan een studentenprogramma in een laboratorium van de divisie Onderzoek & ontwikkeling van 3M ontwikkelt u vaardigheden en doet u werkervaring op in uw discipline. Misschien krijgt u de kans om te werken aan boeiende technologieën die de basis van de creatiefste producten van morgen vormen. Enkele voorbeelden van dergelijke technologieën zijn: Biotechnologie en gezondheidswetenschappen, Flexibele elektronica, Identificatie radiofrequentie, Elektronische systemen, Optische apparaten, Nanotechnologie, Drukgevoelige kleefstoffen, Schuurmaterialen, Optische folies en weergavetechnologie, Filtratie, Composieten en meer dan 25 andere 3M-technologieplatforms.

 • Professionals aan een ronde tafel
  Stageplaatsen bij Marketing

  Als marketingstudent in een dochteronderneming van 3M hebt u de mogelijkheid om aan marketing-, strategie- en bedrijfsontwikkelingsprojecten met de meer dan 25 wereldwijde divisies en bedrijfsfuncties van 3M te werken. Onze marketingleiders kunnen u coachen om uw marketingvaardigheden tijdens uw stage te verdiepen.

 • Informatietechnologie
  Informatietechnologie (IT)

  Bij 3M wordt u in staat gesteld vaardigheden op te doen, te werken in een team met getalenteerde professionals en uw leidinggevende kwaliteiten te vergroten. Vanuit onze startersfuncties kunt u via uitdagende en gevarieerde mogelijkheden doorgroeien, betrokken worden bij belangrijke projecten en profiteren van de coaching van onze leidinggevenden. Hier kunt u uw talenten inzetten voor zaken die ertoe doen. Stagiairs werken via individuele en teamgerichte projecten aan relevante bedrijfskwesties. Stagiairs werken aan echte projecten en worden daarin geconfronteerd met de uitdagingen waarmee 3M te maken heeft.


Vind een nieuwe toekomst uit

 • Vind een nieuwe toekomst uit

  Hier bij 3M kunt u meedoen aan de 'Invent a New Future Challenge', een wedstrijd waarin de probleemoplossings- en communicatievaardigheden van bijna en recent afgestudeerden worden getest. De strijd vindt dit jaar plaats in 3M-vestigingen in veertien landen. Studenten doen waardevolle zakelijke ervaring op en krijgen de kans om een bezoek te brengen aan het internationale hoofdkantoor van 3M en een mentorschap van zes maanden te winnen.