3M flexibiliteit voor werknemers

Flexibiliteit bij 3M

Wanneer en waar doet u uw werk het beste? Wat zou u anders kunnen doen om uw doelen op het werk en thuis te realiseren? Bij 3M kunt u uw planning aanpassen op basis van uw behoeften.

Bij 3M bieden we elke medewerker de mogelijkheid om eenvoudige en individuele afspraken te maken met zijn of haar supervisor voor een flexibele werkpraktijk die zowel professionele als persoonlijke productiviteit maximaliseert.

FlexAbility brengt een nieuwe manier van denken in de praktijk: het idee dat uw werkleven en uw persoonlijke leven naast elkaar kunnen bestaan. Een FlexAbility-plan geeft u de mogelijkheid om zelf keuzes te maken die ten goede komen aan uzelf, uw werk, uw team, uw vrienden, uw familie en 3M.

 • Afbeelding van Tracy Schefers

  Tracy Schefers

  Tracy Schefers werkte in haar derde functie bij 3M. Ze heeft altijd gewerkt in het hoofdkantoor van 3M in St. Paul, Minnesota. Maar in juli 2016 kreeg haar vriend een baan in Portland, Oregon en Tracy hoopte met hem mee te verhuizen. Dankzij FlexAbility kon ze haar baan behouden en werkt ze nu fulltime op afstand vanuit Portland.

  "Ik vond 3M altijd al een fantastische bedrijf, maar nu ben ik nog positiever en meer betrokken naar de organisatie toe", zegt Tracy. "Het feit dat 3M ons deze mogelijkheid biedt, bewijst dat het bedrijf werkelijke belang hecht aan de balans tussen werk en privé."

 • Wende Miner

  Wende Miner

  Wende Miner zegt dat de balans tussen haar werk en privé voor "100 procent" is veranderd sinds ze een beroep heeft gedaan op FlexAbility. Wende maakt dagelijks gebruik van FlexAbility en werkt het grootste deel van de week thuis, tenzij ze belangrijke persoonlijke ontmoetingen heeft. Op die manier spaart ze uren reistijd uit en kan ze zich optimaal wijden aan zowel haar werk als haar gezin. Wende zegt dat zelfs haar gezondheid is verbeterd dankzij FlexAbility: ze heeft nu tijd voor een rondje hardlopen tijdens de lunch!

  "Voor mij is FlexAbility een kwestie van gezond verstand," zegt Wende. "Het betekent een goede balans tussen werk en privéleven. Het betekent dat je gelukkiger bent en een betere 3M medewerker kunt zijn. "

 • Mel Moss

  Mel Moss

  Mel Moss, een wereldwijde marketeer voor de afdeling Persoonlijke veiligheid van 3M, maakt gebruik van FlexAbility om haar schema aan te passen als ze tijd nodig heeft voor privézaken. En ze kan offsite werken als ze verkouden is of zich niet goed voelt. Mel zegt dat ze ongeveer één keer per week een beroep doet op de regeling. "Ik kan eerlijk zeggen dat ik me productiever voel omdat mijn werk niet voortdurend door iedereen wordt onderbroken", zegt Mel. "En als iemand me nodig heeft, ben ik ben maar één klik of druk op een knop verwijderd."

 • Javier Carlos De Isusi

  Javier Carlos De Isusi

  Voor Javier Carlos De Isusi, een Application Engineer die vanuit Madrid werkt, veranderde de mogelijkheid om thuis te werken zijn werkroutine compleet. De dagelijkse, 50 km lange rit naar het kantoor ging ten koste van de tijd die hij met zijn gezin kon doorbrengen en hij was op zoek naar verandering.

  "Werken vanuit huis is niet alleen bevredigend voor het bedrijf en de werknemer, maar ook voor je gezin en je sociale omgeving en levert ook nog eens tijd- en kostenbesparingen op", zegt Javier. "FlexAbility is een eenvoudig implementatieprogramma dat de levenskwaliteit van werknemers enorm kan verbeteren. Het is in één woord geweldig!"


Ontdek waar uw vaardigheden bij 3M het best tot hun recht zouden komen.