Nieuwe en aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M

Nieuwe en aanbevolen PBM

Producten die net zo toegewijd zijn als u.

Nieuwe en aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M

geven u de zekerheid en mogelijkheid om te zorgen voor een beschermde leef- en werkomgeving.

3M vervult een voortrekkersrol als innovator van producten voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Op deze pagina vindt u onze nieuwste producten en services voor de gezondheid en veiligheid van werknemers.

  • We zijn blij om aan u de nieuwe 3M™ E-A-R™ Flexible Fit oordoppen voor te stellen. Het is de eerste oordop van wasbaar schuim die twee verschillende dempingswaarden biedt, afhankelijk van de manier van indoen, met één hand of met twee handen, van respectievelijk SNR 30 dB en 35 dB.*

  • Op de werkplek is veiligheid een prioriteit. En daar komt de nieuwe, revolutionaire 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm in actie. Ontwikkeld voor veiligheid. Ontworpen voor comfort.

  • Gebaseerd op uitgebreide input van lassers die zware las- en slijpwerkzaamheden uitvoeren, hebben we een nieuwe lashelm ontworpen die zo veelzijdig is als jij zelf bent.

  • U heeft twee geweldige redenen om uw gehoor te beschermen: uw oren. Met de 3M™ PELTOR™ ProTac™ III Headset, voorzien van niveauafhankelijke werking, kunt u zich volledig richten op uw werkzaamheden en communiceren met collega’s in lawaaierige omgevingen zonder hiervoor de gehoorbescherming af te hoeven nemen. Stereofeedback zorgt ervoor dat u optimaal hoort en beter kunt bepalen uit welke richting alarmen, waarschuwingskreten of achteruitrijdende voertuigen komen.

  • Met de nieuwe WorkTunes™ Pro Headset luistert u gemakkelijker naar uw favoriete muziek terwijl u werkt. Als u in een lawaaierige omgeving werkt, heeft u alle redenen om een headset te kiezen die uw gehoor beschermt en tegelijkertijd amuseert met uw favoriete muziek. U gaat zorgvuldig om met een headset die functies heeft waar u naar uitkijkt om ze te gebruiken. Dat kan muziek met je doen

  • Innovatief gevormd design dat is ontwikkeld voor een betere pasvorm en veilige afdichting. De 3M™ Stofmaskers, 8825+ en 8835+, zijn speciaal ontwikkeld om de individuele gezichtsvorm en -grootte van de drager beter te volgen. Met het robuuste schaal-en-cup-ontwerp voldoen deze stofmaskers aan de specifieke vereisten van de verstoppingstest voor FFP-stofmaskers (Filtering Face Piece: filtergezichtsstuk) en aan de EN 149 ‘R’-norm. Dit betekent dat de stofmaskers voor meer dan een shift mogen worden gebruikt.

  • De nieuwe standaard voor comfort en gebruiksgemak staat vast. De Aura 9300+ Stofmaskers van 3M vormen de volgende stap in comfortabele ademhalingsbescherming.

  • Geavanceerde ontwikkeling van technologie gecombineerd met uitstekende motoraangedreven ademhalingsbescherming zorgt ervoor dat u beter beschermd bent in meer omstandigheden.