3M™ SecureFit™ Veiligheidshelmen Serie X5000 en X5500

3M™ SecureFit™ Veiligheidshelmen Serie X5000 en X5500

Het werk is veeleisend. En dan wilt u geen helm die ook nog eens druk op u uitoefent. Alles in het ontwerp is erop gericht compromisloos comfort te bieden wanneer u op of rond hoogte werkt.

Ontdek de nieuwe 3M™ SecureFit™ X5000 en X5500 Serie Veiligheidshelmen

Passende veiligheid

Op de werkplek is veiligheid een prioriteit. En daar komt de nieuwe, revolutionaire 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm in actie. Ontwikkeld voor veiligheid. Ontworpen voor comfort.

 • 3M™ SecureFit™ Safety Helmet X5000 and X5500 Series

Pressure Diffusion Technology

Geeft gemiddeld een 20% lagere druk op het voorhoofd dan 3M helmen met een conventioneel binnenwerk.

Voldoet aan de EN‑veiligheidsnormen

De X5000 heeft een gepatenteerd 4-punts selectiesysteem voor kinbanden waarmee de drager tussen de normen EN 12492 en EN 397 kan wisselen, terwijl de X5500 gecertificeerd is volgens EN 397-normen.

Geïntegreerde sleuven voor accessoires

Geïntegreerde sleuven voor stevige bevestiging van beschermende gehoorkappen, communicatiesystemen en gelaatsvizieren.

Uvicator™ UV-indicator

De door 3M ontwikkelde UV-indicator laat de drager weten wanneer de helm vervangen moet worden ten gevolge van UV-blootstelling.

Binnenwerk met draaiknop

Het binnenwerk met soepel draaiend ratelsysteem zit laag op het hoofd om de druk te verminderen.

 • Meer comfort
  Meer comfort

  De 3M™ SecureFit™ veiligheidshelm is ontworpen voor maximaal comfort. Dankzij de Pressure Diffusion Technology kan de druk op het voorhoofd gemiddeld met 20% worden verminderd in vergelijking met 3M helmen met een conventioneel binnenwerk.

 • Van pasvorm tot functie
  Van pasvorm tot functie

  De 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm kan zich aanpassen aan uw hoofd en uw werk. Dankzij onze exclusieve Pressure Diffusion Technology met een soepel, gemakkelijk draaiend ratelsysteem biedt deze helm een instelbare pasvorm als geen andere.

 • Zekerheid in bescherming
  Zekerheid in bescherming

  Of u nu de X5000 nodig hebt voor zijn unieke vermogen om te kunnen wisselen tussen de normen EN 397 en EN 12492, of de X5500 die gecertificeerd is volgens EN 397, de 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm doet geen concessies als het gaat om zijn belangrijkste taak – u beschermen.

 • Voor wat het werk vereist
  Voor wat het werk vereist

  De X5000 voor het werken op hoogte en de X5500 voor op de grond. Het maakt niet uit wat uw behoefte is, elke helm heeft geïntegreerde sleuven en clips voor bescherming van oren en ogen, een breed scala van optionele accessoires en geventileerde of niet-geventileerde modellen: de 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm is misschien wel de meest veelzijdige veiligheidshelm die er bestaat.


De volgende generatie veiligheidshelmen

Als u op hoogte of op de grond werkt, comfortabel is het niet. Tot nu toe. Download de pdf en ontdek de nieuwe 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm, ontwikkeld voor veiligheid en comfort.


Maak kennis met meer comfort

Bekijk het unieke ontwerp van de 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm en ontdek compromisloos comfort, een reeks accessoires om te voldoen aan de eisen van specifiek werk en een stabiele pasvorm.

 • 3M™ SecureFit™ X5000 Serie Veiligheidshelm
  3M™ SecureFit™ X5000 Serie Veiligheidshelm

  Veiligheidshelm met kinband die voldoet aan EN 397 of EN 12492 en een nieuwe graad van comfort en veiligheid biedt.

 • 3M™ SecureFit™ X5500 Serie Veiligheidshelm
  3M™ SecureFit™ X5500 Serie Veiligheidshelm

  Veiligheidshelm die voldoet aan EN 397 en compromisloos comfort biedt.


Accessoires

Voeg accessoires toe aan uw 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm voor uw specifieke werk. Accessoiresleuven en clips voor 3M gehoorbescherming, bescherming voor het gezicht, communicatiemiddelen en meer.

Vraag een demo aan

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 • Verzenden Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.