3M™ Aura™ Stofmaskers Serie 9300+

 • Origineel ontwerp met 3 panelen dat meer gezichtsbeweging toelaat.
 • De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u gemakkelijk te ademen
 • Verkrijgbaar met 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel hetgeen de warmteontwikkeling helpt verminderen
 • Het gevormde bovenpaneel helpt bij het aanpassen naar de neus en de contouren van het gezicht voor een effectieve afdichting
 Meer...
Alle details tonen
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Aanbevolen sector
Agrarische sector
Aanbevolen toepassingen
Voedsel- en drankenverwerkers, Pharmaceutische productie
Aantal per doos
10
Assortiment stofmaskers
Comfort
Bescherming
FFP1, FFP2, FFP3
Cool Flow™ uitademventiel
Nee, Ja
Eigenschappen
Bovenpaneel met reliëf, Individueel verpakt, Ingenieus ontwerp met drie panelen, Innovatieve kinband, Voorgevormd neuspaneel
Hinderlijke geuren (< OSHA PEL)
Max. 12 x TLV, Max. 4 x TLV, Max. 50 x TLV
Hoeveelheid per doos
120, 240, 330, 440
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maserstijl
Vouwbaar
Natuurlijke rubber latex onderdelen
Nee
Productkleur
Wit
Productserie
9322C2
Producttype
Wegwerpmasker
Type gelaatsmasker
Onderhoudsvrije halfgelaatsmasker
Uitademventiel
Nee, Ja
Verpakkingseenheid
10, 120, 20
Vloeistofweerstand (ASTM F1862)
Nvt
Details
 • Origineel ontwerp met 3 panelen dat meer gezichtsbeweging toelaat.
 • De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u gemakkelijk te ademen
 • Verkrijgbaar met 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel hetgeen de warmteontwikkeling helpt verminderen
 • Het gevormde bovenpaneel helpt bij het aanpassen naar de neus en de contouren van het gezicht voor een effectieve afdichting
 • Een bovenpaneel met reliëf vermindert het beslaan van brillen
 • Kinband ontwikkeld voor het eenvoudige positioneren en afstellen
 • Eenvoudig op te bergen dankzij opvouwbaar ontwerp en individuele verpakking
 • Kleurgecodeerde hoofdbanden voor gemakkelijke identificatie: geel voor FFP1 (NPF 4), blauw voor FFP2 (NPF 12) en rood voor FFP3 (NPF 50)

3M™ Aura™ Stofmaskers 9300+ serie heeft een ergonomisch, opvouwbaar ontwerp met 3 panelen met filtermedia met lage ademweerstand. Onze stofmaskers zijn verkrijgbaar in beschermingsniveaus FFP1, FFP2 en FFP3, met modellen met of zonder ventiel en een innovatieve kinband voor eenvoudige aanpassingen en een speciaal vormgegeven bovenpaneel met reliëf om te voorkomen dat de brillenglazen beslaan.

Gebruik 3M™ Aura™ Deeltjesmaskers 9300+ serie voor comfortabele bescherming tegen stof en nevel in een groot aantal industriële toepassingen en andere gevaarlijke omgevingen. Onze 9300+ serie biedt FFP1-, FFP2- en FFP3-bescherming en stelt u in staat comfortabel te praten en te werken. Het ontwerp met drie panelen zorgt voor meer gezichtsbeweging, terwijl het laag profiel gebogen bovenpaneel met reliëf zorgt voor een effectieve afsluiting bij de neus en ogen, waardoor het beslaan van de bril wordt verminderd en compatibiliteit met brillen wordt vergroot. De filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt u om gemakkelijk te ademen en met het innovatieve kinband kunt u eenvoudige aanpassingen maken. Een deel van het assortiment is voorzien van een 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel om de warmteontwikkeling te verminderen en comfortabele bescherming te bieden in warme en vochtige omstandigheden. Ze zijn afzonderlijk verpakt in een hygiënische verpakking om besmetting vóór gebruik te voorkomen, en de gevlochten, kleurgecodeerde hoofdbanden helpen u het geboden beschermingsniveau te identificeren: geel voor FFP1 (NPF 4), blauw voor FFP2 (NPF 12) en rood voor FFP3 (NPF 50). Door hun opvouwbare ontwerp zijn ze gemakkelijk op te bergen als ze niet worden gebruikt, en ze werken goed samen met 3M Oogbeschermings- en gehoorbeschermingsproducten.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.