Scotch-Brite Industrieel

Over Scotch-Brite™ industriële schuurmiddelen

 • Decennium na decennium. Onderdeel na onderdeel. Er is een familie schuurmaterialen die altijd betrouwbare resultaten en fijne finishes levert, en dat is Scotch-Brite™. Scotch-Brite™ heeft zijn wortels in het verleden en zijn blik op de toekomst en wordt net als u gedreven door compromisloze kwaliteit. Deze schuurmaterialen zijn gebaseerd op de non-woven technologie van 3M en zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals ontbramen, finishen, reinigen en voorbereiden van het oppervlak. Het geheim? De verende webstructuur die reageert op de contouren voor het verwijderen van roest en coatings van metaal en een consistente finish achterlaat terwijl de vorm van het werkstuk behouden blijft.


Scotch-Brite voor een finish boven verwachting
Finish wat u bent begonnen.
VRAAG EEN SCHUURSAMPLE AAN

De producten die u nodig hebt. De naam waarop u kunt bouwen.

Scotch-Brite™ industriële productcategorieën

Bekijk alle Scotch-Brite™ industriële producten
 • Maak zware klussen makkelijker met Scotch-Brite™. Met deze non-woven schuurschijven die bestand zijn tegen vollopen, bereikt u in minder stappen een gelijkmatige finish zonder het basismateriaal te beschadigen.

 • Dankzij de tientallen jaren innovatie is er een Scotch-Brite™ wiel voor u met beproefde kwaliteit. Onze volledige productreeks met lamellenborstels, gedraaide en krachtige unitized wielen helpt u ontbramen, finishen en meer.

 • Flexibele, vervormbare schuurpads zijn geschikt voor algemene reiniging, mattering, blenden, voorbereidend werk en finishen. Verkrijgbaar in verschillende groftes om de finish te verkrijgen die u nodig hebt.

 • Scotch-Brite™ heeft een volledige productreeks non-woven schuurbanden met verschillende groftes en ruggen die voldoen aan uw eisen voor ontbramen, schuren, blenden, finishen en polijsten.


Bekijk hoe Scotch-Brite™ Industriële schuurmaterialen werken.

Vind het juiste Scotch-Brite™ product voor uw toepassing

De brochure downloaden

 • Vind het juiste Scotch-Brite™ product voor uw toepassing
  Meer informatie

  Deze schuurmaterialen zijn gebaseerd op de non-woven technologie van 3M en zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals ontbramen, finishen, reinigen en voorbereiden van het oppervlak.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 • Verzenden Verzenden

Dank voor uw interesse in de Scotch-Brite™ brochure. Klik hier voor een download.

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw....

Aanbevolen bronnen voor Scotch-Brite™ industriële schuurmaterialen


Contact opnemen

Wij helpen u graag bij het kiezen van het beste industriële schuurproduct voor uw toepassing. Een 3M schuurexpert zal contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat u het juiste product krijgt voor uw werk.

Als u ons wilt spreken of vragen hebt over product‑ en technische ondersteuning, bel dan 15 78 22 333.

Als u ons wilt spreken of vragen hebt over product‑ en technische ondersteuning, bel dan 15 78 22 333.