1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Non-woven schuurschijven
 6. 3M™ Scotch-Brite™ Coating Removal Schijf, CR-DH, 114 mm, S XCRS, 40/doos, PN46032

3M™ Scotch-Brite™ Coating Removal Schijf, CR-DH, 114 mm, S XCRS, 40/doos, PN46032

 • 3M-productnummer CR-DH
 • 3M ID 7000046032
 • UPC 00048011184821

Stript coatings beter en is effectiever in de voorbereiding van oppervlakken dan staaldraadborstels

Non-woven materiaal zorgt voor een agressieve verwijdering van coatings zonder het basismateriaal te beschadigen

Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is bestand tegen vollopen voor een langdurig gebruik.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Stript coatings beter en is effectiever in de voorbereiding van oppervlakken dan staaldraadborstels
 • Non-woven materiaal zorgt voor een agressieve verwijdering van coatings zonder het basismateriaal te beschadigen
 • Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is bestand tegen vollopen voor een langdurig gebruik
 • Klittenbandbevestigingssysteem om snel schijven te vervangen in finishprocessen met meerdere stappen
 • Klittenbandbevestigingssysteem om snel schijven te vervangen in finishprocessen met meerdere stappen

De Scotch-Brite™ schijf voor het verwijderen van coatings beschikt een over extra grof siliciumcarbide schuurmateriaal om lak en roest effectief te verwijderen van metalen oppervlaken en lasnaden. Onze schijven voor het verwijderen van coatings hebben een open webmateriaal dat koel blijft bij gebruik en bestand is tegen vollopen.

De Scotch-Brite™ schijf voor het verwijderen van coatings biedt meer oppervlak dan staaldraadborstels. Onze schijven voor het verwijderen van coatings bieden beter bescherming omdat er geen draden zijn die los kunnen laten en het klittenbandsysteem houdt de schijf stevig op zijn plaats tijdens het gebruik. Ze verwijderen lak en roest effectief van metalen oppervlaken en lasnaden – zonder groeven, uithollen of beschadigingen aan het basismateriaal, vooral bij harde oppervlakken. Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is bestand tegen vollopen,wat de snijwerking van deze schijven handhaaft voor consistente resultaten. Deze schijven maken gebruik van siliciumcarbide – een zeer scherp synthetisch mineraal dat in het algemeen gebruikt wordt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding. Hoewel het sneller wordt afgebroken dan aluminiumoxide, zorgt het voor een superieure finish. Samen met het vervormbare, non-woven materiaal, verwijderen de siliciumcarbide schuurmiddelen coatings zonder groeven, uithollen of beschadigingen aan het basismateriaal, vooral bij harde oppervlakken. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Door schuurmineralen te combineren met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Voorgestelde toepassingen
 • Te gebruiken om effectief lak en roest te verwijderen van metalen oppervlakken en lasnaden

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten