1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurborstels
 5. Lamellenborstels
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish Lamellenborstel

Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish Lamellenborstel

Products
 • Het aluminiumoxidemineraal verwijdert gemakkelijk onregelmatigheden in het oppervlak, waardoor sneller kan worden gesneden
 • Eenvoudige bevestiging van schuurwielen
 • Heavy-duty ontwerp voor een langere levensduur van de borstel
 • Volloopbestendig open web helpt een consistente finish te produceren
 Meer...
Alle details tonen
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Totale diameter (metrisch)
Overall_Diameter_Metric
Zie alle producten 
 Totale breedte (metrisch)  Totale diameter (metrisch)
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Bevestigingswijze
TR+
Grofte
Middelgroot
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
12000 rpm, 8000 rpm, 9000 rpm
Productkleur
Bruin
Productvorm
Borstel, Lamellenborstel
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Sectoren
Metaalbewerking
Totale breedte (metrisch)
25 mm, 812,8 mm, 889 mm
Totale diameter (metrisch)
50,8 mm, 63,5 mm, 76,2 mm
Verpakkingseenheid
10, 25
Details
 • Het aluminiumoxidemineraal verwijdert gemakkelijk onregelmatigheden in het oppervlak, waardoor sneller kan worden gesneden
 • Eenvoudige bevestiging van schuurwielen
 • Heavy-duty ontwerp voor een langere levensduur van de borstel
 • Volloopbestendig open web helpt een consistente finish te produceren
 • Open web past zich aan de ondergrond aan om groeven tot een minimum te beperken

Gebruik de Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish Lamellenborstel voor het afbramen, polijsten en afwerken van een verscheidenheid aan ondergronden in de hout- en metaalbewerking. Wij maken onze borstels met aluminiumoxidemineraal, een scherp snijdend en duurzaam schuurmateriaal dat tijdens het gebruik voortdurend zelf breekt om nieuwe snijvlakken bloot te leggen en een gladde consistente finish te bieden – in tegenstelling tot traditionele schuurmaterialen, zoals granaat, die snel verslijten bij gebruik. De hoge snijsnelheid, de hardheid, de sterkte en de geringe warmte-retentie maken het aluminiumoxidemineraal ideaal voor schuur- en finishtoepassingen. Te gebruiken voor tal van ondergronden in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite Roloc Cut and Polish Lamellenborstels zijn ontworpen om zich aan te passen aan de ondergrond, zodat ze een goede optie zijn voor het bewerken van binnendiameters en voor het uitvlakken van oneffenheden in het oppervlak. De open, flexibele lamellenconstructie maakt de borstel zacht en plooibaar en helpt bij het verkrijgen van een gelijkmatige finish. Onze borstels geven een gladde consistente finish, zonder het risico van overbewerking of beschadiging van het onderdeel.

Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish Lamellenborstel maakt gebruik van sterk duurzaam aluminiumoxidemineraal en ons uniek non-woven webontwerp van gemengde synthetische vezels en schuurdeeltjes in een vervormbaar, driedimensionaal materiaal. Deze borstels zorgen voor een gladde en gepolijste finish.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.