Wegwerkzaamheden

 • Wegwerkzaamheden

  Veilig langs wegwerkzaamheden rijden.

  Wegwerkzaamheden leveren altijd verkeershinder op en kunnen onverwachte en mogelijk gevaarlijke omstandigheden veroorzaken.  Dag en nacht duidelijk zichtbare en opvallende markeringen zijn van groot belang voor de bescherming van chauffeurs en wegwerkers.

  Voor deze tijdelijke werk- en rijomstandigheden biedt 3M een assortiment speciaal ontworpen oplossingen, van retro-reflecterend materiaal voor verkeersborden, verkeerszuilen en afzetpalen tot wegmarkeringen en snelheidscontrolecamera's. Het gebruik van oplossingen voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR camera's) bij snelheidsbeheersing draagt bij aan vermindering van het aantal ongevallen en verbetert de veiligheid.

  Wegwerkzaamheden nemen toe en worden nog complexer door 's nachts te werken, om verkeersopstoppingen overdag te vermijden. Slechte verlichting en horizonvervuiling, toenemend verkeer, slechte weersomstandigheden, smalle rijbanen en wegwerkers te voet die vlak bij rijdende voertuigen werken, maken de verkeerssituatie nog ingewikkelder en onduidelijker.


Productcategorieën

 • Tijdelijke markeringen is niet een synoniem voor markeringen van lage kwaliteit. Ons assortiment reflecterende folies voor tijdelijke toepassingen heeft daarom dezelfde hoge reflectiewaarde en helderheid als onze permanente folies.

  De retro-reflecterende materialen van 3M zorgen ervoor dat tijdelijke verkeersmaatregelen zoals pylonen, verkeerszuilen, afzet- en andere palen beter zichtbaar en duurzamer zijn en een veiligere omgeving voor wegwerkzaamheden creëren.

  Producten

 • 3M™ Stamark™ verwijderbare nat-reflecterende tijdelijke wegmarkeringstapes zijn bedoeld voor nieuwe tijdelijke lijnmarkeringen die dag en nacht optimaal zichtbaar blijven in natte en droge omstandigheden, waardoor bestuurders veilig door werkvakken kunnen rijden.

  De wegmarkeringstape kan snel en gemakkelijk worden aangebracht en worden verwijderd zonder resten achter te laten. Dit betekent dat wegwerkzaamheden sneller kunnen worden voltooid en wegen sneller heropend kunnen worden.

  Producten