blauw gaas

Waarom upgraden naar 3M™ Diamond Grade™ DG³ folie?

Het verschil tussen prismafolie met hoge intensiteit en Diamond Grade™ reflecterende folie.

Helderdere borden, veiligere wegen. Overdag, en vooral 's nachts, kan 3M Diamond Grade DG³ reflecterende folie het verschil maken door bewegwijzering helderder en zichtbaarder te maken, waardoor chauffeurs meer tijd hebben om te reageren. Laten we vergelijken.

Prismafolie met hoge intensiteit voldoet aan de prestatienormen voor middenkwaliteit en EN 12899-1 Klasse RA2. Deze reflecterende folie maakt gebruik van kubushoektechnologie in polycarbonaat en wordt vaak gebruikt voor reflecterende verkeers- en bewegwijzeringsborden.

Diamond Grade reflecterende folie DG³ voldoet aan de Klassen 3A en 3B van DIN 67520 en Klasse 3C van de nationale bijlage van het VK bij EN 12899-1. Deze sterk reflecterende folie maakt gebruik van efficiënte kubusvormige prismatechnologie die bijna tweemaal zoveel licht terugreflecteert naar de bron als prismafolie met hoge intensiteit.

contact opnemen

Neem contact op met onze expert

 • Vragen over normen en specificaties voor verkeersveiligheid?
 • Of over onze technologieën en nieuwste productinnovaties?
 • Vraag het ons team.
CONTACT OPNEMEN

Waarom upgraden naar 3M™ Diamond Grade™ DG³ folie?

Helderdere borden, veiligere wegen. Overdag, en vooral 's nachts, kan 3M Diamond Grade DG³ reflecterende folie het verschil maken door bewegwijzering helderder en zichtbaarder te maken, waardoor chauffeurs meer tijd hebben om te reageren. Laten we vergelijken.

Prismafolie met hoge intensiteit voldoet aan de normen voor middenklasseprestaties en EN 12899-1 Klasse RA 2. Deze reflecterende folie maakt gebruik van kubushoektechnologie in polycarbonaat en wordt vaak gebruikt voor reflecterende verkeers- en bewegwijzeringsborden.

Diamond Grade reflecterende folie (DG³) voldoet aan de Klassen 3A en 3B van DIN 67520 en Klasse 3C van de nationale bijlage van het VK bij EN 12899-1. Deze sterk reflecterende folie maakt gebruik van 100% efficiënte kubusvormige prismatechnologie, die bijna tweemaal zoveel licht terugreflecteert naar de bron als prismafolie met hoge intensiteit.

* De garantie op fluorescerende kleuren is maximaal 10 jaar en kan per locatie verschillen. Neem contact op met uw 3M-vertegenwoordiger voor volledige garantie-informatie.


Waarom upgraden naar 3M™ Diamond Grade™ DG³?

 • veiligere wegen
  Veiligere wegen.

  Volgens een studie daalde het aantal ongevallen in een periode van drie tot zes jaar met 25 tot 46 procent op plaatsen waar extra heldere borden, zoals die met DG³ folie, werden geïnstalleerd1.

 • heldere tekst
  Helderder.

  een verwachte levensduur van 12 jaar met onze 3M-garantie.

 • brede kijkhoeken
  Brede kijkhoeken.

  Kubusvormige technologie reflecteert het licht in een brede kijkhoek, zodat chauffeurs in voertuigen van elke grootte uw bord kunnen zien.

gaas

Bekijk de producten

Lees meer over productdetails, specificaties en toepassingen voor 3M™ reflecterende prismafolie met hoge intensiteit Serie 3930 en 3M™ Diamond Grade™ DG³ reflecterende folie Serie 4000.

PRISMATISCH MET HOGE INTENSITEIT

DIAMOND GRADE™ DG³

Ontdek zelf hoe de zichtbaarheid van borden kan verbeteren door het gebruik van Diamond Grade-folie

Onze demo voor zichtbaarheid van stopborden laat zien hoe DG³ zich verhoudt tot verkeersbordfolie van een andere klasse.


Referenties

1 Ripley, D., Howard R. Green Company, ITE AB04H313.