Afbeeldingen voor voertuigen en transport

Graphics voor voertuigen

Uw boodschap wordt luid en duidelijk met de 3M-afbeeldingen voor al uw voertuigen

Zoek een grafische installateur

Waarom zou u afbeeldingen gebruiken op uw rijdend advertentiebord?

Steeds meer bedrijven gebruiken afbeeldingen voor hun wagenpark om hun boodschap uit te dragen en effectief gebruik te maken van potentiële advertentieruimte. Een perfect resultaat bij het plaatsen van de folie is de eerste en belangrijkste stap voor een duurzame afbeelding op uw voertuig. 3M biedt oplossingen voor de belettering en advertenties voor wagenparken, bussen, vrachtwagens, treinstellen of trams, boten en zelfs vliegtuigen.


Toepassingen

 • 3M heeft wrapfolies en afbeeldingen voor allerlei toepassingen, of het nu gaat om uw bedrijfswagenpark of om uw privéwagen.

  Meer informatie

 • Gebruik uw vrachtwagen als rijdend advertentiebord: supereenvoudig met de afbeeldingen van 3M.

  Meer informatie

 • Uw boot valt nog meer op met de afbeeldingen van 3M. Pas de gewenste styling toe op uw boot of plaats uw sponsorlogo's, en wees gerust: de afbeeldingen van 3M zijn perfect bestand tegen water.

  Meer informatie

 • Gebruik een treinstel als rijdend advertentiebord: nu nog eenvoudiger met de afbeeldingen van 3M. We kunnen u ook helpen om uw afbeeldingen graffiti- en schadebestendig te maken.

  Meer informatie

 • De reflecterende afbeeldingen van 3M bieden een goede garantie dat u veilig thuiskomt na al uw hulp en reddingswerkzaamheden.

  Meer informatie

 • Met de afbeeldingen van 3M maakt u een grote indruk en trekt u de aandacht van alle vliegtuigpassagiers.

  Meer informatie


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde 3M Preferred Carwraper bij u in de buurt


Video's


Informatie over voertuigafbeeldingen

Met de 3M-vinylwraps voor auto's verandert u het uiterlijk en de impact van al uw voertuigen. Wrap uw wagenpark en draag uw boodschap uit naar uw klanten; altijd en ook onderweg. Het wrappen van voertuigen is heel eenvoudig met de afbeeldingen van 3M.