3M™ kleurprofielen

Selectievoorkeuren

Klik op de button om u te registreren en toegang te krijgen tot duizenden 3M ICC-kleurprofielen, die zijn ontwikkeld om met 3M-materiaal te werken op uw printer. De gedownloade profielen geven geen garantiedekking weer. Zie de 3M-garantievoorwaarden voor printer- en inktcombinaties, die worden gedekt door de 3M™ MCS™ Garantie- of Prestatiewaarborg.

Wij breiden onze range van printerprofielen voortdurend uit. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Vind de juiste categorie en product door de bijlage te downloaden.


  • Deze printerprofielen zijn ontwikkeld om de printkwaliteit op 3M grafische filmmaterialen te optimaliseren. De eindkwaliteit is gebaseerd op de op dat moment voor 3M beschikbare informatie en/of ervaring, maar is niet gegarandeerd en individuele resultaten kunnen daarom variëren. 3M is in geen geval aansprakelijk jegens koper of gebruiker voor enige directe, indirecte, speciale, incidentiële of gevolgschade (inclusief maar niet beperkt tot arbeidsloon, niet-3M materiaalkosten, derving van winsten, inkomsten, zaken, kansen of goodwill) die voortvloeien uit of op enige manier gerelateerd zijn aan deze printerprofielen.

Volg ons
Wijzig land
België - Nederlands