Productcategorieën

Alle producten

Blijf up-to-date over de signbranche

Via onze nieuwsbrieven bent u steeds op de hoogte van:
- het laatste nieuws uit de branche
- best practices van vooraanstaande experts
- info over introducties van nieuwe producten en toepassingen

Geen spam, nooit. U kan op elk moment uw registratie gemakkelijk ongedaan maken.

REGISTREER NU

Zoek een erkende grafische installateur bij u in de buurt

Onze 3M Select Partners staan garant voor de beste kwaliteit.


Featured News

 • Wij zullen met een 3M stand aanwezig zijn op FESPA Amsterdam: Ontdek onze gloednieuwe producten voor car wrap, lakbescherming en fleet branding en probeer ze zelf uit.

  Met de code "EXHDU75" kunt u tot 19 februari een gratis entreeticket reserveren! Na die datum wordt er € 30,- in rekening gebracht als u de code gebruikt.

  We kijken ernaar uit u te verwelkomen op FESPA 2024. Onze 3M-experts staan zijn er klaar voor – jij ook?

  Reserveer een entreeticket

 • Onze technologisch beste printfolie voor het inpakken van voertuigen!
  De folie wordt gekenmerkt door een uitstekende printkwaliteit, kortere droogtijd na het printen, hoge flexibiliteit (zelfs als het koud is), geoptimaliseerde lijm voor sublieme herpositioneerbaarheid, evenals geoptimaliseerde initiële hechting en minder kans op loskomen. Samen met het 3M™ Gloss Wrap laminaat 8428G is het de perfecte oplossing voor uw digitale printproject.

  Leer meer!

 • Nieuwe mogelijkheden voor promotionele en middellange termijn reclameboodschappen: De nieuwe IJ35 en IJ35C Serie printfolies.

  Meer informatie

 • Voortbouwend op het succes van de 3M™ 1080 en 1380 Car Wrap folies presenteert 3M met trots een innovatieve folie: de 3M™ 2080 Car Wrap folie. Geproduceerd met een PFL-laag (Protective Film Layer) over het oppervlak van de folie en met een geavanceerde technologie om de PFL na het wrappen eenvoudig en snel te verwijderen.

  Meer informatie

 • Hierbij introduceren we onze productsuite van 3M Envision Wrap Films. De productsuite bevat een nieuw glanzend overlaminaat, en is geschikt voor alle printers.

  Meer informatie

 • 3M introduceert een nieuw reinigingsmiddel om op een effectievere manier matte folies in topconditie te houden. Dit vloeibare reinigingsmiddel met een unieke formule is snel en gemakkelijk te gebruiken en verwijdert vuil, stof en regenplekken zonder het folieoppervlak te beschadigen.

  Meer informatie

 • Stel u eens voor: een intermediate printfolie die zo veelzijdig is dat u deze kunt gebruiken voor vrijwel alle toepassingen.

  Meer informatie


Uitgelichte video

Featured Video

Bekroonde prestaties, inspirerende ideeën met 3M-graphics.

Uw advertentie kan overal worden geplaatst met de toonaangevende grafische folies en wraps van 3M. Hoogwaardige en opvallende visuals versterken uw boodschap aan uw klanten. De grafische producten van 3M zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing, zowel binnen als buiten.