Afbeeldingen voor hulpdiensten

Folies voor hulpdienstvoertuigen

Zoek een grafische installateur

Gezien worden is van wezenlijk belang voor onze hulpdiensten.

Bij slecht zicht is het nog belangrijker om goed zichtbaar te zijn op de weg, zeker wanneer er sprake is van een noodsituatie. Wanneer u hulp biedt aan een automobilist met panne, onderhoudswerkzaamheden aan de weg uitvoert of hulp biedt bij een ongeval of noodsituatie, is het voor u als hulpverlener en voor alle omstanders van het uiterste belang dat u goed zichtbaar en veilig bent.

De reflecterende materialen van 3M maken een wereld van verschil bij slecht zicht en slechte weersomstandigheden. Zo kunt u als hulpdienst uw aandacht gericht houden op het oplossen van problemen, en niet op het creëren ervan.


Toepassingen

 • Reflecterende materialen

  Reflecterende materialen

  Reflecterende materialen waarmee uw voertuig overdag en 's nachts zichtbaar blijft. Voertuigen die gezien worden, zijn veiliger. Dit is met name belangrijk voor voertuigen die met hoge snelheid rijden, zwaar beladen zijn of regelmatig stoppen op drukke wegen of snelwegen. Duidelijk zichtbare markeringen op de wagen zijn van integraal belang voor de veiligheid van weggebruikers.

  Reflecterende producten


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde 3M Preferred Carwraper bij u in de buurt


Video's

Galerij met afbeeldingen voor hulpdiensten

 • 3M hulpdiensten
  Dec 1, 1901
 • 3M hulpdiensten

   

  Dec 1, 1901
 • 3M hulpdiensten

   

  Dec 1, 1901
 • 3M hulpdiensten

   

  Dec 1, 1901
 • 3M hulpdiensten

   

  Dec 1, 1901

Informatie over afbeeldingen voor hulpdiensten

Ambulances, politieauto's en brandweerwagens moeten altijd goed zichtbaar zijn. Het gebruik van sterk reflecterende markeringen beschermt de hulpverleners en hun voertuigen. Duidelijk zichtbare markeringen op de wagen zijn van integraal belang voor de veiligheid van weggebruikers.