Als het gaat om veiligheid, is vervanging cruciaal

Als het gaat om veiligheid, is vervanging cruciaal

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

3M™ Gas- en dampfilters met levensduurindicator, 6000i serie

Met trots introduceren we de 3M™ Gas- en dampfilters met 3M™ Levensduurindicatortechnologie. Uniek van 3M zijn deze innovatieve en makkelijk te gebruiken filters met een ESLI (end-of-service-life indicator) die in geschikte omgevingen helpt te bepalen wanneer de filters vervangen moeten worden.*
 • Eenvoudige indicatorbalk
  Eenvoudige indicatorbalk

  In geschikte omgevingen,* kunnen gebruikers aan een voortschrijdende balk zien wanneer ze hun filters moeten vervangen. Een aftrekbaar etiket beschermt de indicator tegen laknevel en vuiltjes.

  Bekijk hoe het werkt >

 • Optimaliseer filtergebruik
  Optimaliseer filtergebruik

  In plaats van een algemeen vervangingsschema voor alle werknemers toe te passen, kunt u in geschikte omgevingen met behulp van de indicator filters vervangen uitgaande van individuele werktijden, blootstellingsniveaus, ademhalingspatronen en omgevingsomstandigheden.

 • Zekerheid in bescherming
  Zekerheid in bescherming

  De 3M Levensduurindicator geeft u extra gemoedsrust als aanvulling op uw huidige vervangingsschema voor filters en kan in sommige gevallen uw huidige werkwijze vervangen.

  Is de indicator geschikt voor mijn omgeving? >


 • Gebruik van de indicator

  De 3M Levensduurindicator kan gebruikt worden als aanvulling op uw huidige vervangingsschema voor filters. U moet uw filter vervangen na de normaal geplande periode of als de ESLI het aangeeft, afhankelijk van welk van de twee het eerst is. In sommige gevallen kunt u de ESLI gebruiken als primaire indicator voor de vervanging van filters, waarmee de indicator de plaats inneemt van uw huidig vervangingsschema. Ontdek als volgt of de 3M Levensduurindicator kan worden gebruikt als primaire indicator voor uw vervangingsschema voor filters:

 • 1) Voer blootstellingsbewaking uit om het niveau van de organische dampen op uw werkplek te bepalen. Ga voor meer informatie naar Monitoren voor organische dampen.

 • 2) Voer de resultaten van de bewaking in de Select and Service Life-software in. Als de ESLI niet gebruikt kan worden als primaire indicator, kan deze nog wel worden gebruikt als aanvulling op uw huidige vervangingsschema voor filters.


*Zie de gebruikersinstructies bij de 6000i-serie of de Select Life-software om te bepalen of deze filters geschikt zijn voor uw werkomgeving.


Video's


Productinformatie