3M™ Herbruikbaar volgelaatsmasker FF-300-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Kan worden gebruikt als masker voor een motoraangedreven ademhalingssysteem of als negatievedrukmasker met enkel filter

Zweetpoorten zorgen voor meer comfort voor de gebruiker tijdens langer gebruik

Vizier biedt een goed gezichtsveld en is van polycarbonaat of hittebestendig materiaal

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Kan worden gebruikt als masker voor een motoraangedreven ademhalingssysteem of als negatievedrukmasker met enkel filter
  • Zweetpoorten zorgen voor meer comfort voor de gebruiker tijdens langer gebruik
  • Vizier biedt een goed gezichtsveld en is van polycarbonaat of hittebestendig materiaal
  • Compatibel met de 3M™ DT-serie filters

Het 3M™ Herbruikbaar volgelaatsmasker FF-300 serie is ons multifunctionele volgelaatsmasker dat duurzame en comfortabele bescherming biedt tegen een breed scala aan ademhalingsgevaren. Gebruik het samen met goedgekeurde 3M motoraangedreven ademhalingssystemen of als negatievedrukmasker met de 3M™ DT-serie filters ter bescherming tegen een breed scala aan industriële gevaren.

Voor een duurzaam masker dat dient als gezichtsdeel voor een motoraangedreven ademhalingssysteem of negatievedrukmasker met enkel filter, gebruik een 3M™ Herbruikbaar volgelaatsmasker FF-300-serie. Dit masker is compatibel met 3M™ Versaflo™ TR-600E, 3M™ Versaflo™ TR-800E of 3M™ PF-600E+ Motoraangedreven ademhalingssystemen alsmede de 3M™ DT-serie filters, waaronder deeltjes-, gas-, damp- en combinatiefilters. Het vizier (polycarbonaat of optioneel hittevizier) biedt een goed gezichtsveld en het aan de voorkant bevestigde spreekmembraan zorgt voor betere communicatie. Er is ook een zweetpoort in de kinzak voor meer comfort tijdens langere draagperiodes. Het rubberen vijfpunts hoofdharnas biedt een veilige en stabiele pasvorm en het filter aan de zijkant en het doorzichtige binnenmasker zorgen voor goed neerwaarts zicht. CE-gecertificeerd voor EN 12942 klasse TM3 en EN 136 klasse 3.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen