Hulpmiddelen en software

Hulpmiddelen en software

Welkom bij Hulpmiddelen en software

3M heeft een speciaal team om onze producten en diensten met een reeks tools en softwareapplicaties te ondersteunen. Klik op onderstaande koppelingen om er meer over te weten te komen.

 • Als u het moeilijk vindt om te bepalen welke gehoorkappen u op uw veiligheidshelm kunt bevestigen, gebruikt u de nieuwe keuzehulp die u in drie stappen helpt om het juiste type helmbevestiging te vinden.

  Selecteer op Helmet Manufacturer and Model (Helmfabrikant en model) voor de bijpassende gehoorbescherming en bevestigingscombinaties.

  Meer informatie

 • E-A-Rfit™ werkt met een beproefde techniek, FMIRE (Field Microphone in Real Ear) genaamd, om te bepalen hoe goed de gehoorbescherming voor elke werknemer werkt. De geluidsreductie waar de gehoorbescherming voor zorgt, wordt direct in het oor en objectief gemeten, zonder dat de werknemer moet luisteren naar of reageren op de testsignalen.

  Meer informatie

 • Als u via onze 3M Chemische Testbibliotheek een chemische benaming, CAS-nummer of 3M-materiaal invoert, krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot alle beschikbare chemische testgegevens voor 3M™ Beschermende overalls.

  Met dit hulpmiddel kunt u de chemische bescherming vinden die geschikt voor u is.

  Naar 3M Chemische Testbibliotheek 

 • 3M heeft geavanceerde software om de keuze van 3M Maskers & filters gemakkelijker te maken. Met behulp van de gebruiksvriendelijke software kunnen gebruikers de levensduur bepalen van 3M™ Gas- en dampfilters en leren de NIEUWE 3M™ 6051i- en 6055i-filters met indicator voor het einde van de levensduur (End of Service Life Indicator, ESLI) te gebruiken.

  Meer informatie

 • Gebruik de Verzorging en Onderhoud-tool om zeker te zijn van optimale prestaties en de levensduur te verlengen van uw uitrusting: 3M™ Speedglas™ Lasveiligheidsproducten, 3M™ Verzorging en onderhoud van Motor- en Luchtaangedreven ademhalingsbescherming en 3M Herbruikbare volgelaatsmaskers.

  Meer informatie