Wegmarkeringen

 • Wegmarkeringen

  Zichtbare wegen, dag en nacht, in regen en zonneschijn.

  De kans op verkeersongevallen is drie keer groter in natte, regenachtige, donkere omstandigheden. In die omstandigheden verliezen wegmarkering al snel hun helderheid doordat oppervlaktewater de reflectie afzwakt, waardoor rijden onder moeilijke omstandigheden nog lastiger wordt.

  De tape van 3M is speciaal ontworpen om wegmarkeringen helder te houden, zelfs in regenachtige en donkere omstandigheden. 3M’s assortiment weerbestendige wegmarkeringen biedt een superieure reflectiewaarde onder zowel natte als droge omstandigheden, vergeleken met traditionele wegmarkeringen. De unieke optische elementen in de wegmarkeringstape zijn bestand tegen de normale effecten van water en blijven duidelijk zichtbaar voor bestuurders, zelfs op donkere en natte wegen.

  Bij traditionele "exposed lens” markeringssystemen zijn reflecterende parels aangebracht boven op de markering. Veel van deze systemen functioneren prima in droog weer, maar in natte omstandigheden verstoort het water de optische elementen en wordt het licht van koplampen verstrooid in plaats van gereflecteerd. Als gevolg hiervan verdwijnen deze wegmarkeringen nagenoeg totdat het water wegloopt of verdampt. In tegenstelling tot traditionele markeringen behouden de weerbestendige wegmarkeringen van 3M hun reflectiecapaciteit, zelfs tijdens extreme hoosbuien.

  Voor tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens wegwerkzaamheden bieden onze tijdelijke wegmarkeringstapes de ideale oplossing voor rijstrookmarkeringen. Naast tapes voor nieuwe belijning bieden we ook zwarte tape om oude belijning te verbergen, zodat bestaande wegmarkeringen snel kunnen worden hersteld zodra de wegwerkzaamheden zijn voltooid. De wegmarkeringstape kan snel en gemakkelijk worden aangebracht en worden verwijderd, zodat wegwerkzaamheden sneller kunnen worden voltooid en wegen sneller kunnen worden heropend.


Productcategorieën

 • Wegdekreflectoren zorgen voor een effectieve afbakening van rijstroken op de weg, met name in het donker en in ongunstige weersomstandigheden.

  Producten

   

 • Bij de wegmarkeringsproducten van 3M draait het om het gebruikersgemak tijdens het aanbrengen en de hoogwaardige prestaties van de producten. De 3M™ Stamark™ wegmarkeringstape maakt het een stuk makkelijker om lijnmarkeringen aan te brengen op wegen.

  Onze permanente wegmarkeringstapes hebben zich in heel Europa bewezen als een helder en langdurig alternatief voor thermoplastische markering of wegenverf en zijn veel makkelijker in gebruik.

  Producten