3M™ Versaflo™ TR-819E Starterspakket Intrinsiek Veilig

 • 3M ID 7100169180
 • UPC 00051131277533

Handige kant-en-klare kit

Goedgekeurd voor gebruik met een breed assortiment Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen

Wordt geleverd met een standaard oplaadbare lithium-ionbatterij

Bekijk meer details
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Details

Hoogtepunten
 • Handige kant-en-klare kit
 • Goedgekeurd voor gebruik met een breed assortiment Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen
 • Wordt geleverd met een standaard oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Hoofdkap niet inbegrepen
 • CE-goedgekeurd

De 3M™ Versaflo™ Intrinsiek veilige motorunit starterspakket TR-819E is onze handige kit die is goedgekeurd volgens de vereisten van Zone 0 en dus geschikt kan zijn voor plaatsen waar explosiegevaar te verwachten is en die permanent geschikt is bij normale operaties. Hij is gebruiksklaar en bevat alles wat u nodig hebt om te beginnen. De TR-819E kit is goedgekeurd voor gebruik met verschillende Versaflo™ zachte hoofdkappen uit de S-serie en helmen uit de M-serie en is ATEX-gecertificeerd en CE-goedgekeurd.

Een 3M™ Versaflo™ Intrinsiek veilige motorunit TR-819E starterspakket kan de ideale oplossing zijn als handige, kant-en-klare kit voor werken in uitdagende omgevingen met potentieel explosiegevaar. Onze kit beschikt over de TR-819E, een complete motorunit met een intrinsiek veilige motor, en biedt comfort, modulaire opbouw, controle en gebruiksgemak. De TR-800 is goedgekeurd voor Zone 0-eisen en kan dus geschikt zijn voor plekken waar een explosiegevaarlijke atmosfeer te verwachten is en is permanent te gebruiken bij normale werkzaamheden. De starterspakket bevat de intrinsiek veilige motorunit (TR-802E), intrinsiek veilige batterij (TR-830), batterijbevestigingstool (TR-838), luchtstroomindicator (TR-971), Easy-Clean riem (TR-627), in lengte aanpasbare ademslang (BT-30), A2P filter (TR-6310E), filterkap (TR-6300FC), voorfilters (TR-6600) en enkelvoudig laadstation voor de batterij (TR-641E). Het is goedgekeurd om in combinatie met verschillende Versaflo™ S-serie hoofdkappen en M-serie helmen te gebruiken. De kit bevat geen hoofdkap. Hij is ATEX-gecertificeerd en CE-goedgekeurd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Aanbevolen sector Transport en vervoer
Aanbevolen toepassingen Assemblage en mechanisch, Behandeling van vloeibare chemicaliën, Pharmaceutische productie, Productie, lak verspuiten
Batterijtype Lithiumion met standaardcapaciteit - oplaadbaar
Bevestigingstype Riembevestiging
Intrinsiek veilig Ja
Merken 3M™
Productserie TR-800
Producttype Kits
Totale breedte (metrisch) 0.34 m
Totale hoogte (metrisch) 0.24 m
Totale lengte (metrisch) 0.34 m

Gerelateerde Producten