3M™ Versaflo™ Duurzame hoofdkap met geïntegreerd binnenwerk S-300-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Geïntegreerd hoofdharnas zorgt voor hoofd- en gezichtsbedekking

Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en met lage energie rondvliegende deeltjes en stof (van klasse F)

Ontworpen met duurzame, zachte, pluisarme stof voor gebruikscomfort

Bekijk meer details
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Details

Hoogtepunten
  • Geïntegreerd hoofdharnas zorgt voor hoofd- en gezichtsbedekking
  • Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en met lage energie rondvliegende deeltjes en stof (van klasse F)
  • Ontworpen met duurzame, zachte, pluisarme stof voor gebruikscomfort
  • Zorgt voor een uitstekend gezichtsveld, in het bijzonder omlaag
  • Geschikt voor toepassingen waarbij de gehele hoofdkap geregeld moet worden vervangen of waarbij de buitenstof minder vuil wordt
  • Geen montage vereist; rechtstreeks uit de doos klaar voor gebruik

3M™ Versaflo™ Duurzame hoofdkappen met geïntegreerd binnenwerk S-300-serie zijn onze zeer duurzame hoofdbedekkingen met een geïntegreerd hoofdharnas voor volledige hoofd- en gezichtsbedekking, evenals oog- en gezichtsbescherming. Onze hoofdbedekking is gemaakt van zachte, stille, pluisarme stof voor een hoog niveau van comfort en kan worden gebruikt met 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer in een groot aantal verschillende toepassingen.

Zorg voor hoofd-, gezichts- en oogbescherming met de 3M™ Versaflo™ S-serie Duurzame hoofdkappen S-300-serie. Het geïntegreerde hoofdopharnas biedt u volledige hoofd- en gezichtsdekking en de ogen en het gezicht worden afgeschermd door de kap volgens EN166; hetzelfde impactniveau als sommige veiligheidsbrillen. Onze hoofdbedekking is gemaakt van een duurzame, zachte, stille en pluisarme stof die een hoog gebruikerscomfort biedt. De hoofdkap is voorzien van een geïntegreerd hoofdharnas waardoor hij geschikt is voor toepassingen waarbij vaak de gehele hoofdkap moet worden vervangen of waarbij de buitenstof minder vuil wordt. Het binnenwerk en de luchtinlaatcomponenten kunnen eenvoudig worden verwijderd en gescheiden voor gescheiden afvalstromen. Deze hoofdbedekking biedt een uitstekend gezichtsveld, vooral naar beneden, waardoor u beter zicht hebt tijdens het werken. Er is geen montage vereist en de hoofdkap kan direct uit de doos worden gebruikt. Deze hoofdkap is CE-goedgekeurd en geclassificeerd volgens EN166:2:F:3, EN14594 3A, EN12941 TH3.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen