Veiligheid
Wanneer comfort telt

3M Veiligheidsproducten

Veiligheidsuitrusting voor schilderen

Vandaag voorbereid. Klaar voor morgen.

 • De beste veiligheidsuitrusting biedt meer dan enkel bescherming - het ondersteunt je. Tientallen jaren lang hebben professionele schilders kunnen vertrouwen op mondmaskers en beschermende brillen van 3M die hen in beweging houden en ondersteunen bij het voldoen aan de vereisten van de klus.


Veiligheidscategorieën

 • Gebruik een mondmasker dat is afgestemd op je werk en omgeving met ons complete assortiment van onderhoudsvrije en herbruikbare mondmaskers.

 • Bescherming tegen verfspatten, nevel en vuil met ons assortiment oogbeschermingsproducten die comfort, stijl en bescherming optimaliseren.

 • Bescherm uzelf tegen gehoorgevaar van elektronisch gereedschap en geluidsoverlast op de werkplek met ons complete assortiment gehoorbescherming voor comfort en oordopjes.


Videos over veiligheid


Veiligheid zorgt ervoor dat je je werk kunt blijven doen.

 • Over veiligheid

   Elke professional zal je het volgende vertellen: Veiligheidsproducten zijn niet slechts “accessoires”. Het zijn essentiële hulpmiddelen voor het correct uitvoeren van een klus.

   Dat komt omdat veiligheid niet alleen over bescherming gaat. Het gaat erom dat je geholpen wordt vandaag nog je beste werk te doen, en te zorgen dat je altijd klaar bent om elke nieuwe klus aan te kunnen.

   Er is een reden dat professionele aannemers altijd vertrouwen op 3M-veiligheidsuitrusting. Onze toewijding aan kwaliteit en voortdurende innovatie betekent dat al onze persoonlijke beschermingsmiddelen specifiek ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van professionele aannemers - met comfort waar men elke dag weer aan de slag kan gaan, van klus naar klus, jaar in jaar uit.

   Wat er ook nodig mag zijn voor het project, onze producten bieden je de kracht en ondersteuning om je te helpen op het hoogste niveau te presteren. Dat is niet alleen maar hoe een klus goed geklaard wordt, maar ook hoe een carrière is gemaakt.

   En ook we zijn trots op de dingen die we creëren. Daarom streven we naar het ontwikkelen van uitrusting die niet alleen maar beschermt. Het drijft je voort.


Nieuws en artikelen over veiligheid

Alle artikelen tonen
 • Een checklist voor perfecte voorbereiding

  Een klein beetje voorbereiding kan een wereld van verschil maken tussen het goed doen van een klus en het overnieuw moeten doen.

  Een checklist voor perfecte voorbereiding Een checklist voor perfecte voorbereiding
 • Hoe maskeertape gebruikt kan worden

  Stapsgewijze instructies voor het gebruik van het 3M™ HandMasker™-systeem om standaardramen, gebogen ramen, badinzetstukken en buitenoppervlakken te maskeren.

  Hoe maskeertape gebruikt kan worden Hoe maskeertape gebruikt kan worden
 • Veilig schuurwerk

  Zorg dat het werk veilig verloopt, en bekijk een lijst van aanbevolen 3M™-veiligheidsproducten.

  Veilig schuurwerk Veilig schuurwerk

Nieuws en artikelen over veiligheid

Alle artikelen tonen