Verhalen over verbindingstechniek in de maakindustrie

Verschillende materialen en producten vereisen van nature een andere aanpak bij het verbinden en bevestigen. Zie hoe professionals uit vele verschillende branches onze tapes en lijmen gebruiken om duurzame verbindingen te maken, om kosten te verlagen en efficiency te vergroten.

Wilt u graag weten wat een duurzame verbinding voor uw productie zou kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts in verbindingstechnieken voor meer informatie.

 

  • Ongelijke materialen. Meerdere materialen verbinden. Moeilijk te verbinden oppervlakken. Van kunststof tot metaal en van composieten tot schuim, 3M weet hoe problemen met het verbinden van ongelijksoortig materiaal kunnen worden opgelost met innovatieve lijm- en tapeoplossingen.

  • Omdat overheidsvoorschriften voor zuinig brandstofgebruik steeds strenger worden, lopen autofabrikanten voorop in het toepassen van lichtgewicht technologie. 3M en Automotive Engineering International onderzochten samen welke technologieën en materialen het meest effectief zijn voor autofabrikanten om hun doelen op het gebied van gewichtsreductie te realiseren.

  • 3M lijmen en tapes zijn gebruiksvriendelijk en effectief en snelle oplossingen voor verbinden die beter zijn dan vele las- en mechanische bevestigingsmethoden. 3M producten kunnen de doorvoersnelheid van de productie helpen verhogen, waardoor minder arbeidsuren nodig zijn en de productiekosten worden verlaagd.


Contact opnemen

Kunnen we u helpen?

Hulp nodig het juiste product te vinden voor uw project? Neem gemakkelijk contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een product, technisch advies wenst of wilt samenwerken met een van onze technisch specialisten.