Verhoog de veiligheid

 • Getest bij gesimuleerde windsnelheden tot 274 km per uur.

  Veel dingen hebt u zelf niet in de hand: het weer, ongelukken, aardbevingen en nog veel meer. U kunt echter wel goed voorbereid zijn op onverwachte gebeurtenissen, met 3M™ Safety & Security raamfolies en 3M™ Impact Protection bevestigingssystemen.

  Verklein het risico op rondvliegend glas. Bescherm u tegen verlies van eigendommen. Voorkom langdurige onderbreking van de bedrijfsactiviteiten. Bescherm uw medewerkers en uw bedrijf door uw glas te beschermen tegen natuurrampen.


Voldoe aan de normen.

 • Gebroken glas vasthouden is essentieel voor de veiligheid.

  Gebroken glas vasthouden is essentieel voor de veiligheid.

  Met 3M™ veiligheidsfolie voldoet uw glas weer aan de norm, voor een fractie van de kosten voor het vervangen van het glas. Volgens de bouwnormen moet glas op potentieel gevaarlijke plekken, bijvoorbeeld in de buurt van natte vloeren, deuren, platforms en trappen, aan bepaalde veiligheidseisen voldoen.

  Met 3M™ veiligheidsfolie kunt u snel en eenvoudig aan de impactvereisten voor veiligheidsglas voldoen, voor een factie van de kosten voor het vervangen van de ramen.

  • Glas upgraden om aan bouwnormen te voldoen, tegen veel lagere kosten dan die voor nieuw glas.
  • Snel en eenvoudig voldoen aan impactvereisten voor veiligheidsglas.

Bescherm uzelf tegen spontane glasbreuk.

 • Bescherm uzelf tegen spontane glasbreuk.

  Versterk uw glas om het risico op letsel of schade te beperken.

  Gehard glas is sterker dan standaard glas, maar door bepaalde factoren zoals onzuiverheden kan het spontaan exploderen. Daardoor kunnen gevaarlijke gaten ontstaan en kan er zelfs een glasregen neerkomen op voetgangers.

  • Beperk veiligheidsrisico's tot een minimum
  • Het werk gaat gewoon door tijdens het vervangen van glas

Stormen weerstaan.

 • Geen zorgen voor, tijdens en na de storm.

  Geen zorgen voor, tijdens en na de storm.

  Uw gebouw en vooral uw ramen worden elke dag opnieuw blootgesteld aan de weerselementen. Ramen kunnen sneuvelen door harde wind, een zware storm of een ongeluk. De kosten voor het vervangen van de ramen kunnen echter in het niet vallen bij de kosten als gevolg van verlies van bedrijfsactiviteiten, fysiek letsel en schade aan eigendommen. Bescherm uzelf en uw bedrijf met 3M™ Safety & Security folies en 3M™ Impact Protection bevestigingssystemen tegen het risico van rondvliegend glas dat verwondingen en schade kan veroorzaken.

  • Zorg voor bescherming tegen de effecten van zwaar weer
  • Verminder risico's door de werking van luchtdruk en impact
  • Voorkom onderbreking van bedrijfsactiviteiten

Aanbevolen producten


Bescherm uw kapitaal met 3M™ Safety & Security raamfolies.

Bescherm de gebruikers en uw gebouw tegen de risico's van rondvliegend puin, wind en regen bij een natuurramp.


Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt. • Gouden embleem voor 50 jaar expertise

  3M™ raamfolie. Zo bijzonder dat het niet opvalt ...

  En daar gaat het juist om. 3M™ raamfolie biedt bijna onzichtbaar bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De folie houdt tot 97% van de warmteproducerende infraroodstraling tegen en tot wel 99% van de schadelijke UV-stralen. U hebt geen last meer van warme plekken, u bespaart energie en u beschermt de mensen en de spullen die u dierbaar zijn.

  50 jaar expertise.


Dealer worden?

Klik op de link en vul het online formulier in. Een vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op.