3M™ Raamfolie


3M was meer dan vijftig jaar geleden de uitvinder van raamfolies. De afgelopen vijf decennia zijn we druk bezig geweest om deze te vernieuwen en te verbeteren. We zijn wereldleider op het gebied van kleef- en filmtechnologie en onze folies verbeteren de prestaties van producten die u dagelijks gebruikt: laptops, tv's, mobiele telefoons en nog veel meer. Verbeter de prestaties van uw ramen met 3M raamfolies.

 • Als huurders klagen dat het te warm wordt binnen of als uw energiekosten de pan uitrijzen, dan kunnen 3M™ raamfolies uitkomst bieden. Onze folies bieden bescherming bij ongelukken, natuurrampen, inbraak, bomexplosies en rondvliegend glas. Ook helpen ze om uw glas te upgraden zodat het aan de bouwnormen voldoet.

  Raamfolies voor gebouwen bekijken

 • Leef comfortabel in elke kamer van uw huis met 3M™ raamfolies. Warmte en schittering, verbleekte meubels, veiligheid of privacy: gebruik onze raamfolies als oplossing om het comfort in uw huis te verhogen.

  Raamfolies voor woningen bekijken


Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt.


Folie voor gebouwen

Een prachtig uitzicht

En het mooiste is, 3M zorgt ervoor.


Als u voor 3M™ raamfolie kiest, kiest u voor gemoedsrust. Wereldwijd zijn er miljoenen vierkante meters ramen voorzien van 3M™ raamfolie. Wij staan achter onze producten. Wij bieden een van de meest uitgebreide garanties in de branche.

3M kreeg in 1966 het eerste patent op folie als zonwering. Onze innovatieve raamfolieproducten bieden nu al meer dan vijftig jaar bescherming tegen de schadelijke straling van de zon. Zorg dat de innovatieve 3M producten voor u werken. Kies 3M voor ramen zonder zorgen.


 • Gouden embleem voor 50 jaar expertise

  3M™ raamfolie. Zo bijzonder dat het niet opvalt ...

  En daar gaat het juist om. 3M™ raamfolie biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De folie houdt tot 97% van de warmteproducerende infraroodstraling tegen en tot wel 99% van de schadelijke UV-stralen. U hebt geen last meer van warme plekken, u bespaart energie en u beschermt de mensen en de spullen die u dierbaar zijn.

  Meer dan vijftig jaar ervaring.


Dealer worden?

Klik op de link en vul het online formulier in. Een vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op.


Vrouw die naast een auto staat.

Een aangenaam klimaat ligt binnen handbereik.

Meer weten over 3M folies voor uw auto? .
Bekijk ons productaanbod Localization

Neem een kijkje op de website 3M Carwrapping en bescherming...
MEER INFORMATIE Localization