3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem, PF-602E†

  • Artikelnummer PF-602E+
  • 3M ID 7100293325

Duurzaam en economisch motoraangedreven ademhalingssysteem

Compatibel met de 3M™ DT-serie filters en specifieke 3M™ Versaflo™ hoofdkappen

De automatische bewakingsfunctie controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes)

Bekijk meer details
Bevestigingstype Riembevestiging
Producttype Motoraangedreven unit
Beschermingstype Ademhalingsbescherming

Details

Hoogtepunten
  • Duurzaam en economisch motoraangedreven ademhalingssysteem
  • Compatibel met de 3M™ DT-serie filters en specifieke 3M™ Versaflo™ hoofdkappen
  • De automatische bewakingsfunctie controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes)
  • Duurzaam ontwerp geschikt voor reiniging onder de douche of waterstralen
  • Geïntegreerde accu en eenvoudige knopfunctie

Het 3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem PF-602E+ is een duurzaam motoraangedreven ademhalingssysteem tegen een betaalbare prijs, ontwikkeld voor heavy-duty omgevingen.

Gebruik het 3M™ Motoraangedreven ademhalingssysteem PF-602E+ als een duurzaam, economisch motoraangedreven ademhalingssysteem. Luchtstroomindicator PF-972 inbegrepen. De 3M™ PF-602E+ motorunit beschikt over een automatische bewakingsfunctie die controleert of het apparaat werkt zoals ontworpen, waarschuwt de gebruiker voor een bijna lege accu en compenseert veranderingen in de filterweerstand (dat wil zeggen: wanneer het filter volloopt met deeltjes). Deze motorunit is ontworpen om compatibel te zijn met 3M™ Versaflo™ S-serie hoofdkappen S-655, S-657, S-757 & S-855E met losse pasvorm; 3M™ Versaflo™ M-200-, M-300- en M-400-serie helmen, FH-51 Helm in kap; nauwsluitende 3M™ FF-300 en 3M™ FF-600 Volgelaatsmaskers en de 3M™ DT-serie filters. De motorunit heeft een IP65-rating met filters en reinigingspluggen in de filter- en slangpoorten, waardoor deze geschikt is voor reiniging onder de douche of waterstralen. De geïntegreerde accu is veilig in het omhulsel van de motorunit ingebouwd en is hierin ook oplaadbaar.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Gerelateerde Producten