3M™ Cleaner voor matte wrapfolie

3M™ Reinigingsmiddel voor matte wrapfolie

Een effectieve manier om uw matte wrapfolie te reinigen en beschermen

Professionele wrappers weten maar al te goed hoe vuil, stof en regensporen de matte afwerking van de wrapfolie op een auto kunnen beïnvloeden. Mat gewrapte auto's moeten regelmatig gereinigd worden om het matte effect te behouden. Met bestaande reinigingsmiddelen liepen wrappers voorheen het risico dat ze het folieoppervlak zouden beschadigen en het matte effect zouden verliezen.

3M™ Cleaner voor matte wrapfolie is een unieke, door 3M ontwikkelde formulering waarmee professionals de matte folie voorzichtig en efficiënt kunnen reinigen zonder dit effect te verliezen.

3M Cleaner voor matte wrapfolie wordt als vloeistof in een fles van 750 ml geleverd en is eenvoudig te gebruiken. Giet een kleine hoeveelheid vloeistof op een Scotch-Brite™ High Performance doek (of een equivalent) en verwijder het vuil in cirkelvormige bewegingen. Is er sprake van hardnekkig vuil, zoals regenwatervlekken, dan kunt u het beste een vochtige Scotch-Brite™ Easy Eraser (spons) gebruiken. Giet een kleine hoeveelheid van het reinigingsmiddel op de spons en oefen lichte druk uit om het vuil te verwijderen. Gebruik na het reinigen een met water doordrenkte doek om de vuile vloeistof van het folieoppervlak te verwijderen. Wrijf de folie vervolgens droog met een zachte doek.

Zo eenvoudig is het.


Uitgelichte video's

Kom meer te weten over de voordelen van de 3M Cleaner voor matte wrapfolie.