1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Ademhalingsbescherming
 5. Motor- en luchtaangedreven ademhalingssystemen
 6. Onderdelen & Accessoires
 7. 3M™ Versaflo™ Batterij TR-830/94243(AAD), intrinsiek veilig, voor TR-800 ademhalingssysteem

3M™ Versaflo™ Batterij TR-830/94243(AAD), intrinsiek veilig, voor TR-800 ademhalingssysteem

 • Artikelnummer TR-830
 • 3M ID 7100150925
 • UPC 00076308942434

Laad snel op (90% opladen in ongeveer 3,5 uur)

Ongeveer 750 volledige oplaad‑/ontlaadcycli

Standaard oplaadbare lithium-ionbatterij

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 521KB)
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Laad snel op (90% opladen in ongeveer 3,5 uur)
 • Ongeveer 750 volledige oplaad‑/ontlaadcycli
 • Standaard oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Mechanische bevestiging van de batterij helpt verwijderen van de batterij en het risico van vonken tijdens het gebruik te voorkomen conform EN 60079-11
 • Ingebouwde indicator voor laadstatus
 • De batterij is voorzien van bumpers om schokken te helpen opvangen
 • ATEX-certificering en CE- en NIOSH-goedgekeurd

De 3M™ Versaflo™ TR-830 Batterij is onze lithium-ionbatterij die is ontworpen voor gebruik met de 3M™ Versaflo™ TR-800 serie Motoraangedreven ademhalingssystemen. Hij is intrinsiek veilig en wordt mechanisch (met gereedschap) bevestigd aan het TR-802E Motoraangedreven ademhalingssysteem om onbedoeld verwijderen van de batterij en het risico van vonken tijdens gebruik te voorkomen (conform EN 60079-11). De TR-830 batterij is ATEX-gecertificeerd, laadt snel op en is voorzien van een niveau-indicator voor snelle visuele inspectie.

De snel opladende en intrinsiek veilige 3M™ Versaflo™ TR-830 lithium-ionbatterij is gemaakt voor het 3M™ Versaflo™ TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem. Onze batterij is ontwikkeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen en is voorzien van gele bumpers om schokken te helpen absorberen. De batterij bereikt een lading van 90% in ongeveer 3,5 uur en beschikt over een niveau-indicator voor gemakkelijke visuele inspectie. De TR-838 Batterijbevestigingstool (meegeleverd) bevestigt de batterij mechanisch aan het Motoraangedreven ademhalingssysteem om verwijderen te voorkomen en het risico van vonken tijdens gebruik te verminderen in overeenstemming met EN 60079-11. Met een nieuwe TR-830 intrinsiek veilige batterij en filter heeft het TR-800 Motoraangedreven ademhalingssysteem een verwachte gebruiksduur van 6-10 uur, afhankelijk van de gebruikte systeemconfiguratie. De gebruiksduur van het Motoraangedreven ademhalingssysteem varieert afhankelijk van de leeftijd van de batterij, verzadiging van het filter, filter‑ of patroonkeuze en geselecteerde luchtstroominstellingen. De batterij kan het equivalent van ongeveer 750 volledige oplaad/ontlaadcycli bieden met behoud van 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit; dat is tweemaal de cycluslevensduur van de standaard niet-IS 3M™ Versaflo™ TR-630 en TR-632 batterijen.

Hulpmiddelen

3M™ Versaflo TR-800 Technical Datasheet

Informatie Bladen

(PDF , 521KB)

Gerelateerde producten

Aanbevolen sector Transport en vervoer
Aanbevolen toepassingen Lassen, Lakvoorbereiding, lak verspuiten, Spuitcoating, Composietfinish, Definitieve finish
Batterijtype Oplaadbare lithiumion
Compatibel met 3M Versaflo Battery TR-800 Series
Hoeveelheid per doos 1/case
Intrinsiek veilig Ja
Levensduur batterij 4 hr - 8 hr
Merken Versaflo™
Productserie TR-800
Producttype Batterij

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.