3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP100 Plus

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Zeer flexibele lijm die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt

Korte verwerkingstijd van 4 minuten, waarbij de verwerkingssterkte binnen 20 minuten op kamertemperatuur wordt bereikt

Hoge afschuif- en afpelsterkte

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Zeer flexibele lijm die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt
 • Korte verwerkingstijd van 4 minuten, waarbij de verwerkingssterkte binnen 20 minuten op kamertemperatuur wordt bereikt
 • Hoge afschuif- en afpelsterkte
 • Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen
 • Lijmt metalen, keramiek, glas en andere ongelijke oppervlakken

Hecht metalen, keramiek, glas en andere ongelijksoortige oppervlakken met 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP100 Plus. Onze transparante epoxylijm met hoge afschuifsterkte voor statische belastingen is snel uithardend en flexibel, voor een langere levensduur in alle omstandigheden. De lijm is ontworpen om in te trekken en uit te zetten in overeenstemming met een veranderende omgeving.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Biedt een sterke, permanente hechting, zelfs bij trillingen en schokken Er is geen meer veelzijdige constructie-epoxylijm dan 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP100 Plus. Deze epoxylijm werkt op een verscheidenheid aan ondergronden waaronder metalen, keramiek en glas, hout en vele kunststoffen. De lage viscositeit zorgt ervoor dat het product gemakkelijk kan worden aangebracht en zelfegaliserend werkt, en maakt het in hoge mate geschikt voor afronden en ingieten. De lijm combineert een hoge afschuifsterkte en goede pel- en schokprestaties met een goede flexibiliteit, waardoor de lijm ideaal is voor uiteenlopende toepassingen in de transportbranche, speciale voertuigen, algemene industriële toepassingen, de sportmaterialenbranche, de bouw en de consumentengoederenbranche. Aanbevolen toepassingen Hechten van glas op metaal Hechten van juwelen of andere artikelen waarbij het uiterlijk van cruciaal belang is Hecht vele kunststoffen Algemene bevestigingstoepassingen in verschillende branches Vervanging van 5-minutenepoxylijm voor betere prestaties Snel ingietmiddel dat geschikt is voor toepassingen met temperatuurcycli Korte verwerkingstijd van 5 minuten, hardt uit binnen 20 minuten De mengverhouding van 3M™ Scotch-Weld ™ Epoxylijm DP100 Plus is 1:1, voor een snelle, nauwkeurige dosering, en met een verwerkingstijd van drie tot vijf minuten is een bepaalde mate van herpositionering mogelijk om te zorgen dat projecten op schema blijven. De lijm bereikt binnen ongeveer 20 minuten de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 48 uur (bij 22 °C/72 °F). Inzicht in epoxylijmen Epoxylijmen, inclusief 5-minutenepoxylijm, maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan-, acrylaat-, cyanoacrylaat- en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht.

Voorgestelde toepassingen
 • Verlijmen van glas op metaal
 • Verlijmen van sieraden of andere artikelen waarbij de aanblik essentieel is
 • Verlijmt vele kunststoffen
 • Algemene bevestigingstoepassingen in uiteenlopende sectoren
 • Snel ingietmiddel voor toepassingen met thermische cyclus

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen