3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP110, Translucent

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Zeer flexibele lijmformule die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt

Hoge afschuif- en afpelsterkte op metalen en vele kunststoffen

Absorbeert een bepaalde mate van uitzetten als gevolg van temperatuurverschillen tussen ondergronden

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Zeer flexibele lijmformule die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt
 • Hoge afschuif- en afpelsterkte op metalen en vele kunststoffen
 • Absorbeert een bepaalde mate van uitzetten als gevolg van temperatuurverschillen tussen ondergronden
 • Bereikt verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur
 • Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen

3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 110 is een universele, snel uithardende, flexibele tweecomponenten-epoxylijm. Deze lijm met gemiddelde viscositeit hardt uit tot verwerkingssterkte in 20 minuten en biedt een flexibele hechting op materialen als metalen, keramiek, houtsoorten en vele kunststoffen.

Sterke en flexibele hechting 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 110 is een veelzijdige tweecomponenten-epoxylijm met een mengverhouding van 1:1 die is ontworpen om snel uit te harden en een flexibele hechting te bieden. Deze epoxylijm werkt op een verscheidenheid aan ondergronden waaronder metalen, keramiek en glas, hout en vele kunststoffen. Afgifte met minimaal druppelen en uitlopen, en met een gecontroleerde, nauwkeurige dosering. Deze lijm heeft een hoge afschuifsterkte en goede afpel- en schokprestaties die, in combinatie met de goede flexibiliteit, de lijm ideaal maken voor toepassingen met ongelijksoortige oppervlakken, bijvoorbeeld in de transportbranche, speciale voertuigen, algemene industriële toepassingen, de sportgoederenbranche, de bouw en de consumentengoederenbranche. Aanbevolen toepassingen Hechten en verbinden Lijmen en bevestigen Assembleren en afdichten Inkapselen en ingieten Hardt snel uit om vertragingen te minimaliseren Deze lijm heeft een mengverhouding van 1:1 en een verwerkingstijd van 10 minuten, zodat er een bepaalde mate van herpositioneren en aanpassen mogelijk is voordat de lijm hard wordt. De lijm bereikt binnen ongeveer 20 minuten de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 48 uur bij kamertemperatuur. Dit product is beschikbaar in bulk of in kleinere Duo-Pak patronen. Wat zijn epoxylijmen? Epoxylijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan, acrylaat, cyanoacrylaat en andere lijmen omvat. Epoxylijmen beginnen als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd en verrvolgens uitharden tot een vast materiaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. Deze verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot 48 uur of langer. Afhankelijk van de specifieke formule kan deze klasse constructielijmen een zeer hoge afschuifsterkte en afpelsterkte en een betere bestendigheid tegen hitte en chemicaliën bieden dan andere veelgebruikte lijmen. Epoxylijmen worden veel gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen in

Voorgestelde toepassingen
 • Verlijmen van metaal, keramiek, hout en vele kunststoffen
 • Verlijmen van ongelijksoortige materialen
 • Algemene bevestigingstoepassingen in uiteenlopende sectoren

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.