Branche-erkenning

Branche-erkenning

Branche-erkenning 3M Dental


Bij 3M Oral Care streven we naar het leveren van praktische en ingenieuze oplossingen en zetten we ons in voor de hoogst mogelijke normen binnen de tandheelkunde. Vanwege deze inzet om de mondzorg te verbeteren zijn we er trots op erkend te worden door deskundigen binnen de branche.

 • Townie Choice Awards
  Townie Choice Awards

  Gedurende meer dan een decennium hebben Townies gestemd over de meest uitgebreide lijst met door collega's aanbevolen producten en diensten binnen de tandheelkunde. Winnaars werden erkend als de betrouwbaarste en fatsoenlijkste in de branche. Lees meer over de Townie Choice Award.

 • The Dental Advisor Awards
  The Dental Advisor Awards

  THE DENTAL ADVISOR Awards zijn een van de meest gerespecteerde prijzen die zijn gecreëerd ter erkenning van kwaliteitsproducten en -apparatuur, waarbij rekening wordt gehouden met klinisch en wetenschappelijk onderbouwd onderzoek om de besten te bekronen. Lees meer over deze prijs.

 • De Anaheim Group
  De Anaheim Group

  De Anaheim Group publiceert zijn Innovation Index al sinds 2002. 3M Oral Care staat al sinds 2005 bovenaan. De bevindingen zijn op basis van nieuwe productregistraties en Amerikaanse en internationale octrooien gepubliceerd in het jaarlijkse Dental Industry Review van de Anaheim Group.