Tandheelkundige cementen

De keuze voor het juiste tandheelkundige cement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze klinisch bewezen tandheelkundige cementen zijn ontwikkeld voor een sterke, betrouwbare hechting met een uitstekende esthetiek en vrijwel geen postoperatieve gevoeligheid. Door gebruiksgemak te combineren met vereenvoudigde technologieën, zorgen we ervoor dat u bijna iedere indirecte procedure kunt uitvoeren met slechts één of twee componenten.

Meerdere tandheelkundige cementen naast elkaar

Vertrouw op cementen van 3M als uw restauratie lang moet blijven zitten.

Betrouwbare, voorspelbare resultaten en vereenvoudigd voorraadbeheer zorgen voor de beste resultaten voor u en uw patiënten.

VIND HET JUISTE CEMENT VOOR U
 • Glimlachende tandarts

  Weg met complexiteit

  • Als mondzorgprofessional heeft u betrouwbare producten nodig die de stoeltijd minimaliseren en de tevredenheid van patiënten maximaliseren.
   Met onze tandheelkundige cementen vereenvoudigt u uw procedures en rekent u af met de onduidelijkheid bij het kiezen tussen alle beschikbare composietcementen, primers en adhesieven. Op basis van decennialang klinisch bewijs werkt u met vertrouwen aan het succes in uw praktijk en aan de gezondheid van uw patiënten.

Sterkte. Betrouwbaarheid. Eenvoud. Wie zegt dat u niet alles kunt hebben?

 • pictogram dat sterkte toont

  3M-cementen bevatten klinisch bewezen technologieën, die zijn ontworpen om bijna iedere indirecte procedure uit te kunnen voeren met slechts één of twee componenten. Ze bevatten een formule die sterke, betrouwbare hechting biedt met uitstekende esthetiek en vrijwel geen postoperatieve gevoeligheid.

 • pictogram met een vinkteken

  Door gebruiksgemak te combineren met in de branche toonaangevende prestaties bieden 3M-cementen u meer vrijheid om te werken op een manier die het beste bij u past.

 • pictogram van een gebitselement met twee pijlen eromheen

  3M-cementen stellen u in staat uw voorraadbeheer te vereenvoudigen en uw procedures te versnellen en standaardiseren. Zo kunt u zich concentreren op uw patiënten en behaalt u de beste en voorspelbare resultaten, iedere behandeling opnieuw.

Kies het tandheelkundig cement dat past bij uw wensen

Echt universeel

Bewezen betrouwbaarheid

Voor alledaags gebruik

3M™ RelyX™ Universal

3M™ RelyX™ Universal

3M RelyX Universal Composietcement werkt als afzonderlijk zelfhechtend cement en als hechtend cement in combinatie met 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesief. Zorgt voor 80% minder cementafval dankzij de micro-mengtip en 50% minder plastic afval vanwege het ergonomische spuitontwerp.

3M™ RelyX™ Unicem

3M™ RelyX™ Unicem 2

Uw favoriete zelfhechtende hars voor eenvoud, gemak en betrouwbaarheid. Dankzij de dubbel uithardende, zelfhechtende chemische formule bieden RelyX Unicem cementen een sterke adhesie, kleurvastheid, langdurige stabiliteit en nog veel meer.

3M™ Ketac™ Cem Plus

3M™ Ketac™ Cem Plus

Ketac Cem Plus Harsgemodificeerd Glasionomeercement biedt de perfecte mix van gebruiksgemak en bewezen klinische prestaties. Met een hoge hechtsterkte en bijna geen postoperatieve gevoeligheid garandeert het optimale resultaten bij routinematig cementeren.

Staat bekend om

Eenvoud en sterkte

Meest klinisch bewezen

Vochttolerantie

Hechtsterkte

Vochttolerantie

Esthetiek

Vraag meer informatie aan Vraag meer informatie aan Vraag meer informatie aan

Gerelateerde producten

 • RelyX Fiber Post is meer dan alleen een wortelstift. Het is een compleet systeem, ontworpen ter ondersteuning en versteviging van restauraties met kronen als er niet voldoende tandstructuur meer aanwezig is (<4 mm).

 • Ketac Cem glasionomeercement wordt al meer dan 20 jaar door tandartsen vertrouwd en gebruikt en is verkrijgbaar in verschillende doseersystemen, waaronder Clicker™, Applicap™, Maxicap™ en in poeder- en vloeibare vorm.

 • RelyX™ Veneercement is een veneercementsysteem met doseerspuit en bijpassend kleurensysteem. RelyX™ Veneercement biedt goede hechting van porselein, composiet en keramische veneers.


Al meer dan 50 jaar vertrouwen tandartsen overal ter wereld op de sterkte, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van 3M-cementen om hun procedures te vereenvoudigen en de glimlach van hun patiënten te behouden.


Alles wat u moet weten voor de beste cementeerresultaten.

 

Krijg meer diepgaande inzichten van deskundigen uit de branche

 • Brain Floss blog-logo en auteur van het artikel Günther Schlosser
 • tand waarvan overtollig cement wordt verwijderd
 • Veelvoorkomende valkuilen bij cementeren en hoe u deze kunt vermijden

  Het cementeren van indirecte restauraties kan lastig zijn Leer hoe u valkuilen vaststelt, defecten tot een minimum beperkt, uw procedure stroomlijnt en duurzame succesvolle restauraties krijgt.

  Auteur: Günther Schlosser | Training Manager

blauw naar paars kleurovergang

Meld u aan om uw tandheelkundige expertise te vergroten en speciale aanbiedingen te ontvangen
Meld u nu aan

Meld u aan om uw tandheelkundige expertise te vergroten en speciale aanbiedingen te ontvangen Meld u nu aan

Meld u aan om uw tandheelkundige expertise te vergroten en speciale aanbiedingen te ontvangen   Meld u nu aan

 • Webinar over cementeren en bonding van tandheelkundige materialen.
 • Gratis on-demand webinar: Handleiding voor behandelaars voor het hechten en cementeren van moderne, tandheelkundige materialen.

  De hedendaagse cementeerprotocollen kunnen verwarrend zijn als het gaat om de juiste cementkeuze, wel of geen bonding gebruiken en het bepalen van de juiste techniek voor de procedure. Deze 2-delige webinarserie bespreekt de wetenschap achter hechting, beweegredenen voor de keuze van cement en technieken die gegarandeerd betrouwbare, duurzame resultaten opleveren in de meest gebruikelijke klinische situaties.

  Onze spreker: Dr. Daniel J. Poticny

  BEKIJK HET ON-DEMAND WEBINAR (DEEL 1 - 63 MIN)

  BEKIJK HET ON-DEMAND WEBINAR (DEEL 2 - 62 MIN)


gradiënt banner

Klaar om 3M-cementen te proberen?

 • Pictogram voor contact opnemen met een vertegenwoordiger

  Een vertegenwoordiger geeft u graag meer uitleg over de werking van onze cementen.
  Vraag een demonstratie aan, online of in de praktijk, zonder verdere verplichtingen.

  De informatie die u in dit formulier vermeldt, wordt gebruikt om op uw aanvraag te reageren. Er wordt via e-mail of telefoon contact met u opgenomen door een vertegenwoordiger van 3M of door een van onze erkende zakenpartners met wie we mogelijk uw persoonsgegevens delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Ontdek meer tandheelkundige procedures

Niet gevonden wat u zocht?

 • Wij zijn er om u te helpen! Neem contact op met ons klantenserviceteam voor advies over onze producten en het gebruik ervan.

 • Zoek een gecertificeerde 3M-dealer voor gegarandeerd authentieke en hoogwaardige producten.

 • Bekijk tandheelkundige producten in onze online productcatalogus en we laten u zien welke van onze distributeurs deze in voorraad heeft.

 • Behaal betere resultaten door uw indirecte restauratieworkflow te vereenvoudigen.
  Ontdek richtlijnen, casestudy's en klinische aanbevelingen.