Waarom spuiten
als je kunt carwrappen?

Carwrapping folies

Misschien was je nieuwe auto niet beschikbaar in de gewenste kleur of misschien heb je genoeg van de kleur van je oude auto en wil je iets nieuws. Met de kleurencarwraps van 3M kun je je auto direct vernieuwen en verfrissen, zonder dat je hem opnieuw hoeft te spuiten. Bekijk onze matte, metallic, glanzende en gestructureerde carwraps en bepaal welke het best bij jou en je persoonlijkheid past. Het is tijd voor een nieuwe kleur.

Mat & mat metallic

 • Matte carwrap folies - Waarom spuiten als je kunt carwrappen

  Matte carwrap folies zijn immens populair. Een aantal producenten biedt weliswaar een beperkt aantal matte lakopties aan op nieuwe auto's, maar vaak hangt hier een hoog prijskaartje aan.

   

  • Een matte carwrap geeft je de nieuwste look tegen een betaalbare prijs
  • Jouw auto zal opvallen en er totaal anders uitzien dan de andere auto's op de weg
  • Wees een trendsetter met een mat zwarte of mat grijze carwrap
  • Als je iets nieuws wilt, verwijder je eenvoudig de carwrap folie en kies je een andere kleur of afwerking

   

  Bekijk onze beschikbare kleuren en bepaal welke matte look het best bij jouw stijl past. Als je je matte wrap wilt beschermen met de lakbeschermingsfolie VentureShield™ van 3M™, kun je ook daarvoor de matte versie kiezen.

 • Matte Metallic carwrap folies

  Wees subtiel en geef je auto uitstraling met onze mat metallic carwraps. De serie 1080 van 3M™ bestaat onder andere uit een aantal mat metallic carwraps, gaande van bijvoorbeeld mat houtskool metallic, tot het populaire mat donkergrijs metallic. Waarom niet een mat metallic wrap combineren met een glanzend zwarte afwerking op je roosters, dak of zijspiegels om je wrap helemaal af te maken. Ons netwerk van deskundige en door 3M erkende carwrappers kan je helpen om een uniek ontwerp te creëren met mat metallic carwrapeffecten. Zoek nu een carwrapper.

 • Matte carwraps - Neem de meest recente matte look

  Met matte carwraps kun je de kleur van je auto eenvoudig en kosteneffectief veranderen, zonder dat je hem voor veel geld hoeft te laten spuiten. Populaire, matte afwerkingen zijn bijvoorbeeld de mat zwarte carwraps of de mat grijze carwraps. Bekijk onze beschikbare kleuren en bepaal welke matte look het best bij jouw stijl past.


Glanzend

 • Glanzende carwrap folies - Waarom je auto spuiten als je kunt carwrappen

  Wil je de kleur van je auto veranderen?

   

  • Bereik een lakachtige, glanzende afwerking voor slechts een fractie van de kosten met de 3M carwrapfolies
  • Kies uit een breed assortiment glanzende folies van klassiek glanzend wit tot felroze, hotrod rood of gloeiend oranje
  • Carwrapping is een goedkopere manier om een unieke look te krijgen, je kunt zelfs kleuren combineren om iets totaal anders te doen
  • Car carwraps zijn compleet verwijderbaar, wat inhoudt dat je de auto kunt herstellen naar de originele kleur en opnieuw kunt wrappen als je een nieuwe carwrap folie uit ons assortiment wilt proberen

   

  Bekijk onze galerij van gewrapte auto's om ideeën en inspiratie op te doen.

 • Uitstraling van autolak - Afwerking met glanzende carwrap

  Ben je snel op dingen uitgekeken? Wil je opnieuw verliefd worden op je auto? Je auto wrappen met een glanzende afwerking is sneller en goedkoper dan hem overspuiten, en het resultaat is volledig terug te draaien. Ons netwerk van deskundige en erkende carwrappers kan je begeleiden bij het wrapproces zodat je de wrap krijgt die je wilt. Bekijk onze pagina met beschikbare kleuren voor het hele aanbod aan glanzende afwerkingen en bepaal hoe je je auto wilt transformeren. Zodra je een kleur hebt gekozen, kun je contact opnemen met onze erkende 3M carwrappers voor een offerte.


Textuur

 • Carbon Fibre folie - De uitstraling, zonder de kosten

  Krijg de impact, textuur en uiterlijk van echt carbon fibre

  • De 3M Car Wrap 1080 Serie repliceert authentiek het materiaal dat vroeger alleen bij supercars was te zien
  • Alle gedeeltelijke carwrapopties zijn mogelijk, van het dashboard, interieur en frontjes tot het dak en de zijspiegels. Je krijgt een op maat gemaakte look door dit unieke materiaal
  • Carbon Fibre folie of carbon wrapfolie is simpel aan te brengen en makkelijk schoon te maken
 • Carbon Fibre folie - Geen geprint patroon

  Het is geen geprint carbon patroon. Deze folie heeft een afwerking in reliëf dat lijkt op echt carbon fibre, het reflecteert het licht zoals je zou verwachten en het verandert de lichtinval gebaseerd op de kijkhoek. Het heeft een modern, visueel aantrekkelijk design wat de carbon fibre folie perfect maakt voor unieke carwrappen van interieur of exterieure auto oppervlakken. Bekijk hier onze beschikbare kleuren voordat je contact met de dichtstbijzijnde erkende carwrapper opneemt voor een offerte.

Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.