Waarom spuiten
als je kunt carwrappen?

Carwrapping

 • Laat je auto niet spuiten, maar wrap je wagen met de 3M carwrappingproducten. 3M heeft een ruim aanbod aan carwrappingfolies met verschillende kleuren en structuren zodat je de kleur en uitstraling van je auto kunt veranderen wanneer je wilt.

   

  • Verander de kleur van je auto snel en goedkoop, overspuiten is niet meer nodig
  • Carwrapping is omkeerbaar: Als je later terug wilt naar de oude staat van de auto kan dat
  • Carwraps beschermen je originele autolak tegen de zon en lichte slijtage
  • Als je geen volledige carwrap wilt, kun je in plaats daarvan jouw auto personaliseren door het wrappen van zijspiegels, de grille of het dak!

   

  Ons netwerk van 3M getrainde en gecertificeerde carwrappers zorgt ervoor dat je carwrap er net zo goed uitziet als de originele autolak. Meer informatie over de 3M carwraps in een andere kleur.

 • Waarom geen persoonlijke carwrap?

  Jij bent uniek en er is geen enkele reden waarom je auto dat niet kan zijn. Dankzij geprinte afbeeldingen kun je wegrijden in een tijgerprint, je favoriete kleur of zelfs een uniek design dat je zelf ontworpen hebt. Ons netwerk van deskundige, door 3M goedgekeurde carwrappers kan je helpen om je auto een unieke uitstraling te geven via belettering, bestickering of een autologo, speciaal voor jou ontworpen.

  Je kunt ook een geprinte wrap van 3M gebruiken om reclame te maken voor je bedrijf en zo je kansen te vergroten om klanten te werven. Carwrapping is een geweldige manier om je bedrijf en diensten bekend te maken bij potentiële klanten en tegelijkertijd het imago van je bedrijf te verbeteren. Meer informatie over de geprinte, op maat gemaakte carwraps van 3M.

Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.