Groene banner met flaconpictogram

3M School of Purification

Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over biofarmaceutische scheiding en zuivering.


Ontdek alles wat het 3M School of Purification-programma te bieden heeft

De 3M School of Purification is een programma dat is opgezet door een team van technische deskundigen van 3M, met als doel de industrie te onderrichten over een reeks belangrijke onderwerpen op het gebied van biofarmaceutische scheiding en zuivering.

 • Wetenschappers in laboratoriumjassen inspecteren vloeistof
 • Wat kunt u van het programma verwachten?

  De 3M School of Purification biedt een grote verscheidenheid aan inhoud en hulpmiddelen, beschikbaar in verschillende formaten, om u te helpen meer te leren over biofarmaceutische scheiding en zuivering. Krijg toegang tot:

  • Interactieve webinars, live of on-demand beschikbaar
  • Certificaten als bewijs van betrokkenheid bij het programma
  • Technische deskundigen van 3M om u te helpen uw vragen te beantwoorden
  • Quiz-modules om uw kennis te controleren en te testen*
  • Video's die laten zien hoe u de 3M-producten gebruikt*
  • Gepersonaliseerde trainingsseminars, in fysiek of virtueel formaat, om tegemoet te komen aan de behoeften van u en uw team – vraag vandaag nog een training aan.

  *Wordt in de zomer van 2022 beschikbaar via 3M Health Care Academy


Hoe kunt u profiteren van de 3M School of Purification?

 • Scherm met pictogram van academische baret

  Leren en opfrissen

  Leer of fris uw kennis op over een groot aantal belangrijke onderwerpen op het gebied van scheiding en zuivering.

 • Bar graph icon

  Processen verbeteren

  Gebruik uw ervaringen om bestaande processen te verbeteren of nieuwe processen in uw bedrijf in te voeren.

 • Euro icon

  Gratis toegang

  Alle inhoud van de 3M School of Purification is helemaal gratis. U hoeft alleen maar te registreren om toegang te krijgen.

 • Pictogram bekijken

  Beschikbaar wanneer het u uitkomt

  Bekijk de webinars live of bekijk de opnames on-demand. Leer wanneer u dat wilt, hoe u dat wilt.


Educatieve webinars

Schrijf u in voor een live webinar, waar u via het vraag- en antwoordpaneel kunt communiceren met onze technische experts van 3M, of bekijk een opname en neem daarna contact met ons op als u nog vragen hebt. De volledige bibliotheek is voor iedereen gratis beschikbaar - u hoeft alleen maar te registreren om toegang te krijgen. De voorbije en komende webinars kunt u hieronder bekijken, en er zullen in de loop van 2022 maandelijks meer webinars worden toegevoegd. Om op de hoogte te blijven en e-mails te ontvangen over alle komende webinars, schrijf je hier in.

Categorie
Sort by:
Geavanceerde filters
Geavanceerde filters
 1. Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven
 2. Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven
 3. Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven
 4. Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven
 5. Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven
 • De grondbeginselen van filtratie - deel 1

  03/09/2022 11:0009 maart 2022, 11 uur CET
  Bekijk nu

  U krijgt een uitgebreid inzicht in de grondbeginselen van filtratie, zoals definities, terminologie en principes, gevolgd door filtratiewijzen en constructiematerialen.

  December 1, 1901 All Category Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven De grondbeginselen van filtratie - deel 1
 • De grondbeginselen van filtratie - deel 2

  04/06/2022 11:0006 april 2022, 11 uur CET
  Bekijk nu

  Verken de belangrijkste filtratieapparatuur, criteria voor filterkeuze en meettechnieken voor filtraatkwaliteit, en neem vervolgens een kijkje in een overzicht van klaring in de biofarma-wereld.

  December 1, 1901 All Category Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven De grondbeginselen van filtratie - deel 2
 • Hoe filters monteren en gebruiken

  05/04/2022 11:0004 mei 2022, 11 uur CET
  Bekijk nu

  Behandelt de assemblage en werking van filters binnen pilot- en productieschalen, met inbegrip van de keuze van procesparameters, assemblage-instructies en werkwijzen.

  December 1, 1901 All Category Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven Hoe filters monteren en gebruiken
 • Toepassingsoplossingen voor recombinante eiwitten

  06/01/2022 11:0001 juni 2022, 11 uur CET
  Bekijk nu

  Een blik op de veel voorkomende uitdagingen bij upstream- en downstream-toepassingen van recombinante eiwitten, gevolgd door een verkenning van de beschikbare oplossingen.

  December 1, 1901 All Category Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven Toepassingsoplossingen voor recombinante eiwitten
 • Toepassingen voor blood plasma fractionation

  07/06/2022 11:0006 juli 2022, 11 uur CET
  Bekijk nu

  Een blik op de veel voorkomende uitdagingen bij upstream- en downstream-toepassingen van blood plasma fractionation, gevolgd door een verkenning van de beschikbare oplossingen.

  December 1, 1901 All Category Geplande webinars,Webinars op aanvraag,Trainingsvideo's,Alles weergeven Toepassingen voor blood plasma fractionation
Load More

Groene banner met afbeelding van 3M-specialist in technische toepassingen, Hani El-Sabbahy

Vraag het aan een technisch expert van 3M

Hebt u een vraag? Neem rechtstreeks contact met ons op en een van onze technische collega's van 3M zal contact met u opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Presentatoren 3M School of Purification

Elk webinar wordt verzorgd door een technisch deskundige van 3M, die met plezier zijn/haar uitgebreide inzichten en kennis over onderwerpen op het gebied van scheiding en zuivering zal delen. Lees de biografieën hieronder:

 • Afbeelding van specialiste in technische toepassingen van 3M, Sophie Muczenski

  Dr. Sophie Muczenski

  Dr. Sophie Muczenski is een Application Engineering Specialist die zich toelegt op filtratie in biofarmaceutische toepassingen. Zij is gevestigd in Duitsland en ondersteunt klanten in de regio Midden-Europa. De nadruk van haar werk ligt op het repliceren van bestaande toepassingen, alsook op het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en het inzetten van nieuwe technologieën bij biofarmaceutische fabrikanten. Voordat zij bij 3M kwam, studeerde Sophie af aan de Universiteit van Hohenheim in Stuttgart, na haar studie Biochemie aan de Martin-Luther-Universiteit Halle/Saale.

 • Afbeelding van specialiste in technische toepassingen van 3M, Tamas Nagy

  Tamás Nagy

  Tamás Nagy is een Application Engineering Specialist, gevestigd in de Oost-Europese regio (Hongarije), met de nadruk op biofarmaceutische zuivering. Met behulp van de zuiveringstechnologieën van 3M is hij verantwoordelijk voor het repliceren van bestaande toepassingen, het ontwikkelen van nieuwe toepassingen, en het inzetten van nieuwe technologieën bij mondiale en lokale biofarmaceutische fabrikanten. Hij heeft negen jaar ervaring in procesontwikkeling voor biofarmaceutica. Hij ontwikkelde expertise in upstream- en downstream-processing aan het National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT). Voordat hij bij 3M kwam, werkte hij als R&D wetenschapper voor een polymeerbedrijf, nadat hij afstudeerde in de Chemie.

 • Afbeelding van specialiste in technische toepassingen van 3M, Lynne Deakin

  Lynne Deakin

  Lynne is een Application Engineering Specialist gericht op Life Sciences in 3M EMEA met 25 jaar ervaring in zuiverings- en scheidingstechnologieën. Lynne heeft samengewerkt met fabrikanten van therapeutische eiwitten, van ontdekking tot commerciële productie, en heeft talrijke wereldwijde transferprogramma's ondersteund. Zij heeft ook een aantal onderzoekssamenwerkingen geleid en is medeauteur van publicaties op het gebied van biotherapeutica. Lynne heeft een bachelor in Biochemie van de Sunderland University en heeft deelgenomen aan het programma Modular Training for BioProcess Industries van het University College London (UCL).

Groene banner met laptop met pictogram van academische baret

Bezoek de 3M School of Purification via de 3M Health Care Academy

Registreer of log in op het 3M Health Care Academy-portaal om alle inhoud van de 3M School of Purification te bekijken, helemaal gratis.

TOEGANG TOT 3M HEALTH CARE ACADEMY (UK, English)
 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.