Biofarmaceutische zuivering & filtratie – Transformeren van levens

  • Door middel van innovatieve producten en oplossingen helpt de 3M Separation Purification Sciences Division de levensomstandigheden overal op aarde te verbeteren. In nauwe samenwerking met de afdelingen Research, Procesontwikkeling, Analyse, Kwaliteitsborging en Productie in de biofarmaceutische en chemisch-farmaceutische markten levert 3M de hulpmiddelen, training, deskundigheid en ondersteuning die nodig zijn om laboratoria en fabrieken optimaal te laten draaien.


Oplossingen voor biofarmaceutische zuivering

  • Bij 3M brengen we de wereldwijde biofarmaceutische industrie vooruit door te helpen bij het bouwen van betere, efficiëntere productieprocessen, het ontwikkelen van technologieën die proces versimpeling mogelijk maken, en een verbeterde product rendement die leidt tot economischere processen.

  • 3M Bloedplasmafractionatie is de biologische industrie al meer dan 30 jaar van dienst. Wij leveren diepte‑ en absorptietechnologieën en membraanproducten die we ondersteunen met onze validatiediensten om te zorgen voor efficiëntie.

  • 3M is marktleider in geavanceerde dieptefiltersystemen en op membranen gebaseerde separaties. We leveren een breed assortiment producten, voor onder andere actieve farmaceutische ingrediënten (API's), katalysatorterugwinning, kleurverwijdering, algemene filtratie voor productie‑ en fill-finish-bewerkingen.


Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste biofarmaceutische product?

Wij leveren innovatieve producten, en experts van 3M zijn altijd beschikbaar om u te helpen het juiste product te vinden. Ook leveren we testgegevens die het gebruik en de geschiktheid van producten aantonen. Onze experts kunnen u zelfs helpen bij het testen van producten in uw eigen proces.


Op zoek naar meer informatie over bioprocessing?

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands