Persoon die laboratoriumapparatuur afstelt
3M-innovaties in biofarmaceutische zuivering

Biofarmaceutische innovatie. Puur en simpel.

De biofarmaceutische industrie staat onder enorme druk om nieuwe biologische geneesmiddelen tegen lagere productiekosten van de klinische fase naar de markt te brengen. 3M wetenschappers en ingenieurs zetten zich in om het aantal en de beschikbaarheid van nieuwe levensreddende therapieën te vergroten.

3M-oplossingen, die gebaseerd zijn op onze biofarmaceutische ervaring, materiaalwetenschap en eigen technologieën, zijn ontworpen voor upstream en downstream verwerking binnen de farmaceutische industrie, voor het optimaliseren van uw processen en om u te helpen bij het ontwikkelen van zeer effectieve zuiveringsoplossingen. Deze oplossingen maken gebruik van innovatieve 3M technologieën voor de ontwikkeling en productie van recombinante eiwitten, waaronder monoklonale antilichamen (mAbs), vaccins en therapeutische plasma-eiwitten.


Biofarmaceutische toepassingen

 • Bij 3M brengen we de wereldwijde biofarmaceutische industrie vooruit door te helpen bij het bouwen van betere, efficiëntere productieprocessen, het ontwikkelen van technologieën die proces versimpeling mogelijk maken, en een verbeterde product rendement die leidt tot economischere processen.

 • Onze producten en oplossingen helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van productieprocessen voor recombinante eiwitten, waaronder mAbs, vaccins en therapeutische plasma-eiwitten. Deze producten zijn ontworpen voor het verwijderen van onzuiverheden bij de oogst, het clarificeren en de downstream opzuivering, waardoor de upstream en downstream zuiverheid wordt gemaximaliseerd, wat leidt tot een algemene verbetering van de proceseconomie.

 • 3M is al meer dan 30 jaar leverancier van de plasmafractioneringsindustrie. Wij bieden een gamma aan producten, waaronder dieptefilters, chromatografieproducten en membraanproducten, die allemaal worden ondersteund door onze validatieservices.

 • 3M biedt een breed gamma aan adsorberende dieptefilters en membraanproducten voor toepassing in de chemische farmaceutische industrie. Deze producten kunnen worden gebruikt voor een reeks van toepassingen, waaronder katalysatorverwijdering en -terugwinning, kleurverwijdering, deeltjesfiltratie en afvullen.


Oplossingen bekijken


Educatieve inhoud

 • Groene banner met vial pictogram, inclusief de tekst 3M School of Purification

  3M School of Purification

  De '3M School of Purification' is een programma ontworpen door een team van 3M technische experts, met als doel de industrie in te lichten over een reeks belangrijke biofarmaceutische scheidings- en opzuiveringsonderwerpen. Dit gratis initiatief biedt een verscheidenheid aan inhoud en tools, beschikbaar in verschillende formaten, om u te helpen meer te weten te komen over biofarmaceutische scheidings- en opzuiveringstechnieken.

  Leer bij over 3M School of Purification


Hulp nodig bij het stroomlijnen van uw proces?

Onze experts werken samen met u aan de optimale 3M-zuiveringsoplossing voor uw toepassing en om onze producten binnen uw proces te testen. We leveren ook de testresultaten als we met u samenwerken om het product in gebruik te demonstreren.

Nieuws uit de sector

Laat u informeren door marktleiders over de nieuwste trends in bioprocessing. Lees meer over innovaties voor optimalisatie van continue productie, veranderingen in productielandschappen door biosimilars en nieuwe opkomende markten zoals cel- en gentherapieën.

 • Miniatuur van Key Trends Reshaping The Future of Bio-pharmaceutical Harvest & Clarification Paper
  Frost & Sullivan: Key Trends Reshaping The Future of Bio-pharmaceutical Harvest and Clarification
 • Miniatuur van A Frost & Sullivan Perspective on Next Generation Harvest Techniques Paper
  Frost & Sullivan: Perspective on Next Generation Harvest Techniques
 • Transition to Next Gen Downstream Processing
  Frost & Sullivan: Transition to Next Gen Downstream Processing to Capitalise on Growth Opportunities in High-Value Low-Volume Biologics
 • Anion-Exchange Chromatographic Clarification
  BioProcess Int'l: Anion-Exchange Chromatographic Clarification: Bringing Simplification, Robustness, and Savings to MAb Purification
 • Enabling Novel Bioprocessing Technologies pdf
  Frost & Sullivan: Enabling Novel Bioprocessing Technologies Using the Interface of Materials Science Biotechnology
 • Perspective on Continuous Processing pdf
  Frost & Sullivan: Perspective on Continuous Processing: Trends, Drivers and Strategies
 • Cell Therapy Biomanufacturing pdf
  Frost & Sullivan: Cell Therapy Biomanufacturing: Trends and Perspectives
 • Commercialisation Strategies in Global Biosimilars Industry
  Frost & Sullivan: Commercialisation Strategies in Global Biosimilars Industry

Videotheek