Persoon die werkt met een biofarmaceutische productiemachine

De productie van recombinante eiwitten

DE NIEUWE LAB-CAPSULES BEKIJKEN

Biofarmaceutische productie

 • Wanneer u in de biotech-industrie werkt, is het uw doel om de marktintroductietijd te verkorten en de efficiëntie van het productieproces voor biologische geneesmiddelen te verbeteren. 3M helpt u daar graag bij.

  In 3M-producten komen onze expertise in materiaalkennis, filtratie en opzuiveren van eiwitten samen om oplossingen te bieden voor het upstream en downstream verwerken van biologische producten. 3M™ Zeta Plus™ Depth Filters, 3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier, 3M™ LifeASSURE™ Filters en 3M™ Polisher ST zijn producten voor eenmalig gebruik die toepassing als platform en een robuuste zuivering voor diverse biofarmaceutische producten mogelijk maken. Ze zijn ontworpen voor alle processtadia, van laboratoriumschaal tot productie.

De productie van monoklonale antilichamen

De productie van monoklonale antilichamen (mAb) vereist robuuste, schaalbare oplossingen gedurende het hele proces, van clarificeren tot de laatste opzuiveringsstappen.

3M Zeta Plus Depth Filters en 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier zijn uniek en speciaal ontworpen voor de biofarmaceutische industrie, om de celoogst en clarificatie te optimaliseren. 3M Polisher ST is een nieuw product dat ontworpen is voor een kostenefficiënt eenmalig gebruik, om de opbrengst en de zuiverheid in therapeutische recombinante eiwitprocessen in de meeste gebruikscondities te verhogen.

 • De 3M Emphaze AEX productfamilie
  3M Emphaze AEX Hybrid Purifier

  3M Emphaze AEX Hybrid Purifier is een technologie voor eenmalig gebruik in de laatste clarificatiestap van zoogdiercelculturen en is ontworpen om zowel oplosbare (DNA en HCP) als onoplosbare onzuiverheden te verminderen. 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier combineert twee soorten media: een Q-functioneel nonwoven en een membraan, die samenwerken om een hoge clarificatiegraad te bereiken in één clarificatiestap. Het 3M Zeta Plus Depth Filter en de 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier maken het mogelijk om de centrifuge te vervangen door een schaalbaar systeem voor eenmalig gebruik.

 • De 3M Polisher ST productfamilie
  3M Polisher ST

  3M Polisher ST is onze nieuwste oplossing: een kostenefficiënt product voor eenmalig gebruik om de zuiverheid en de opbrengst bij het opzuiveren van recombinante eiwitten te maximaliseren, bij een breed scala aan gebruikscondities. 3M Polisher ST kan worden gebruikt om de downstream AEX zuiveringskolom te vervangen in zowel batch als continue productieprocessen. Het is een compacte, ruimtebesparende oplossing met een hoge laadcapaciteit. 3M Polisher ST maakt het mogelijk om schaalbeperkingen te overwinnen en kostenefficiënt te produceren, om aan de groeiende vraag naar biologische producten te voldoen. Het kan worden ingezet in een batchproces of als onderdeel van een aaneengesloten continu downstreamproces, voor het flexibele bedrijf van de toekomst.


Bioprocessing opnieuw uitgevonden

3M ondersteunt u graag bij de ontwikkeling van efficiëntere bioprocessen. Door chromatografische clarificatie van de celcultuurvloeistof met de 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier kunnen oplosbare onzuiverheden zoals HCP, DNA en endotoxines vroegtijdig worden verwijderd, waardoor de downstream processtappen beter kunnen presteren. De nieuwste oplossing, 3M Polisher ST, is een membraan-adsorber voor eenmalig gebruik die is ontworpen voor de downstream-zuivering van monoklonale antilichamen (mAbs) en andere recombinante eiwitten in flow-through. 3M Polisher ST is ontworpen om de ontwikkelings- en productieprocessen van monoklonale antilichamen (mAb) te verbeteren, voor een brede reeks procescondities. Deze oplossingen maken eliminatie en/of een kleinere omvang van unit-operaties mogelijk, wat leidt tot een betere algehele proceseconomie.

Deze procestreinen illustreren hoe 3M-producten samenwerken om oplossingen te creëren die het zuiveringsproces vereenvoudigen en processtappen overbodig maken.

 • Klik op de rode stippen voor meer informatie.
  Klik op de rode stippen voor meer informatie.

Elimineer de centrifuge

De combinatie van 3M™ Zeta Plus™ Serie Dieptefilters, 3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier en 3M™ LifeASSURE™ Membraanfilters kan een overtuigend alternatief zijn voor een op centrifuge gebaseerd Oogst-Clarificatieproces.

Wilt u meer weten? Lees dit artikel.
Uitgebreide opties

Capsuleproducten voor eenmalig gebruik voor het verwijderen van celmassa met lage schuifspanning. Ruime keuze aan poriegrootte en twee ladingsniveaus voor de verwijdering van kleine deeltjes en bescherming van het membraanfilter.

Alle producten bekijken

Vereenvoudig het proces

Synthetische chromatografiecapsule voor eenmalig gebruik. Levert consistent geclarificeerde procesvloeistof van hoge zuiverheid door flow-through chromatografische scheiding van negatief geladen HCP, DNA en endotoxines.

Alle producten bekijken

Datasheet downloaden [PDF, 828 kB]
Kwaliteit en betrouwbaar

3M™ Emphaze™ AEX Hybrid Purifier maakt het gebruik van een kleinere 3M™ LifeASSURE™ PDA filtercapsule en/of een fijner membraan mogelijk voor een consistentere beheersing van de bioburden en een hogere productopbrengst.

Alle producten bekijken

Voordelig en compact

3M ™ Polisher ST is an encapsulated single-use anion exchange (AEX) product for the reduction of host cell protein impurities, viruses, and other negatively charged contaminants in flow-through chromatography.

 

Alle producten bekijken

Productcategorieën | Biofarmaceutische zuiveringsplatform

3M biedt een robuust portfolio producten, van membranen en hybride chromatografische zuiveraars tot dieptefiltersystemen en proceshardware, waarmee u de efficiëntie van uw biofarmaceutische productie kunt verhogen. Onze filtratie- en zuiveringsproducten zijn ontworpen voor robuuste prestaties, efficiëntie en eenvoudig opschalen van laboratoriumschaal naar productieschaal.

 • Het doel van oogsten en clarificatie is om uw celcultuurprocesvloeistof voor te bereiden op de downstreamzuivering. Met behulp van 3M Zeta Plus Depth Filters en 3M Emphaze AEX Hybrid Purifier kunnen producenten van biofarmaceutische producten robuuste clarificatieprocessen ontwerpen en implementeren. 3M-oplossingen zijn ontworpen voor recombinante therapeutische eiwitten die tot expressie komen in zoogdiercellen en van plasma afgeleide eiwitten.

 • Onze membraanfilters zijn ontworpen voor hoge capaciteit en snel debiet. Ons portfolio omvat oplossingen voor steriele filtratie, beheersing van de bioburden en endotoxinereductie. Gevalideerde membranen maken deze filters tot een betrouwbare keuze voor de proces- en contaminatiebeheersingsstrategie.

 • We combineren geavanceerde anion exchange (AEX) chromatografiemedia, fijne nonwovens en membranen voor reductie van kleine deeltjes om nieuwe zuiveringsoplossingen te creëren. Het resultaat is een synthetisch, eenmalig te gebruiken clarificatieproduct dat resulteert in een hoge zuiverheid.

 • 3M biedt u een hoge mate van flexibiliteit met vijf standaardtypen actieve koolstoffilters voor een breed scala aan toepassingen. Ons filterportfolio is ontworpen voor de zuivering van een reeks chemische en biologische farmaceutische vloeistoffen.

 • 3M Polisher ST

  Opzuiveren

  • Het doel van het opzuiveren is het snel en efficiënt verwijderen van restverontreinigingen in uw proces om injecteerbare productzuiverheid te bereiken in zo min mogelijk stappen. 3M™ Polisher ST is een anion exchange (AEX) capsuleproduct voor eenmalig gebruik, dat bedoeld is om onzuiverheden als host cell proteïnen, virussen en andere negatief geladen verontreinigingen te verminderen tijdens flow-through polishing chromatografie in biofarmaceutische processen.
  • 3M Polisher ST combineert twee complementaire synthetische AEX-functionele media: een Q-functioneel (quaternair ammonium) non-woven en een guanidinium-functioneel membraan. Het Q-functionele non-woven zorgt voor de reductie van de turbiditeit (indien aanwezig), DNA en endotoxines, en voor een deel van de AEX-capaciteit van het product voor HCP- en virusreductie. Het guanidinium-functionele membraan is zouttolerant en biedt een hoge HCP- en virusreductie in een breder scala van omstandigheden in vergelijking met conventionele Q-functionele AEX-harsen.
  • 3M Polisher ST elimineert de noodzaak voor validatie van kolompakking en reiniging en heeft een 100x hogere bindingscapaciteit voor eiwitten, virussen, virusachtige deeltjes en andere grote complexen in vergelijking met harsen.
  • Capsules voor labschaal zijn nu verkrijgbaar. Productiecapsules zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn.
  • Ontdek 3M™ Polisher ST

Hulp nodig bij het stroomlijnen van uw proces?

Onze experts werken samen met u aan de optimale 3M-zuiveringsoplossing voor uw toepassing en om onze producten binnen uw proces te testen. We leveren ook de testresultaten als we met u samenwerken om het product in gebruik te demonstreren.


Mogelijke toepassingen

Van de clarificatie van celcultuurvloeistoffen en de reductie van oplosbare onzuiverheden tot de retentie van mycoplasma en de uiteindelijke steriliserende filtratie, leveren onze technologieën economische en robuuste oplossingen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen binnen de biofarmaceutische productie.

 • Clarificatieproducten voor het beheersen van de deeltjesgrootte in geclarificeerde celcultuurvloeistof. 3M biedt efficiënte dieptefilters die een hoge capaciteit mogelijk maken. Dit kan centrifugeren overbodig maken en maakt het mogelijk om een clarificatietrein voor eenmalig gebruik te implementeren die volledig schaalbaar is van labo- en intermediaire tot productieschaal.

 • Reduceer de onoplosbare onzuiverheden om te helpen voorkomen dat de capture- en opzuiveringschromatografiekolommen verstopt of vervuild raken.

   

 • Micro-organismen reduceren en beheersen van fijne deeltjes in het filtraat.

 • Verminder het DNA tot de specificatie om te helpen voldoen aan de Amerikaanse FDA-vereisten voor therapeutische eiwitformules.