webLoaded = "false" Loadclientside=No

Biofarmaceutische productie

webLoaded = "false" Loadclientside=No

3M Biofarmaceutische oplossingen

 • We werken met onze partners om betere en efficiëntere producten te ontwikkelen en om veiligere producten te maken die levens veranderen. Al meer dan dertig jaar hebben onze toegewijde afdeling onderzoek en ontwikkeling de meest complexe biofarmaceutische productieproblemen opgelost, zodat de ultieme 3M-technologie aan al uw filterbehoeften voldoet.
  Bij 3M bieden we een portfolio van farmaceutische producten, variërend van membranen, tot chromatografie filters, diepte filtratiesystemen en proces apparatuur, die de effectiviteit van het proces verbeteren.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Traditionele mAB proces


 • Encapsulated Zeta Plus™

  Encapsulated Zeta Plus™ (EZP) is een ergonomisch ontworpen single use systeem. Het filtermateriaal is verkrijgbaar in verschillende micronages die geschikt zijn voor grove tot fijne clarificatie en met verschillende absorberende eigenschappen

  Clarificatie

  Wanneer het product extracellulair is, is de eerste grote stap in het zuiveringsproces het verwijderen van de cellen, omdat deze ongewenst zijn en de vloeistof vasthouden die het product bevatten. Dit wordt bereikt door diepte filtratie of centrifugeren

  Protein A chromatografie

  Als de primaire zuiveringsstap, kan de specificiteit van Protein A voor antilichamen, een grote hoeveelheid procesverwante onzuiverheden in een mAb-oplossing in een enkele stap verwijderen.

  Lage pH virale inactivering

  Minstens twee orthogonale virale verwijdering/ïnactivatie stappen zijn in een bioproces vereist. Een lage pH inactivering wordt gewoonlijk toegepast bij mAb processen omdat zure condities worden gebruikt om uit de protein A kolom te elueren.

  Ultrafiltratie (UF)/Diafiltratie (DF)

  UF wordt gebruikt voor zuivering/concentratie van het product en DF wordt gebruikt voor buffer uitwisseling. Ze worden gewoonlijk gebruikt wanneer een verandering in de concentraties of buffer vereist is.

  Polishing Chromatografie

  Een mAb proces heeft meestal twee polishing stappen. Hun doel is om de resterende Host Cell Protein, DNA, Protein A restdelen en product gerelateerde verontreinigingen, zoals aggregaten te verminderen, zodat de gewenste product zuiverheid wordt behaald

  Polishing Chromatografie

  Een mAb proces heeft meestal twee polishing stappen. Hun doel is om de resterende Host Cell Protein, DNA, Protein A restdelen en product gerelateerde verontreinigingen, zoals aggregaten te verminderen, zodat de gewenste product zuiverheid wordt behaald

  LifeASSURE™ PDA

  LifeASSURE™ PDA is een low binding dubbellaags polyethersulfon (PES) membraan dat voor een hoge throughput en flow rate zorgt.Het is beschikbaar in sterilising grade 0,2μm en 0,1μm.De 0,1μm micronage is met name geschikt voor mycoplasma controle.

  Virusfilter

  Een virusfilter verwijdert virussen door middel van poriegrootte en heeft meestal poriën in de reeks 15nm-35nm. Het wordt vaak gebruikt als één van de twee orthogonale virus verwijdering/inactivatie stappen.

  LifeASSURE™ PDA

  LifeASSURE™ PDA is een low binding dubbellaags polyethersulfon membraan dat voor een hoge throughput en flow rate zorgt. Het is beschikbaar in sterilising grade 0,2μm en 0,1μm. De 0,1μm micronage is met name geschikt voor mycoplasma controle.

  Emphaze™ AEX Hybrid Purifier

  De Emphaze™ AEX Hybrid Purifier is een chromatografische clarificatie module als aanvulling op het EZP-systeem. Deze non-woven anion exchange met hoge capaciteit vermindert HCP en DNA vroegtijdig in het proces, en verbetert de Protein A kolom prestaties.

  webLoaded = "false" Loadclientside=

  Biofarmaceutische producten

  • 3M™ Emphaze AEX

   Onze 3M hybride technologie combineert geavanceerde polymeermaterialen, fijne vezel nonwovens en membranen in een nieuw zuiveringsmedium. Het resultaat is een synthetisch clarificatie product dat zowel een vernieuwende anion exchange nonwoven materiaal bevat, en een fijne bioburden reductiemembraan.

  • 3M™ Zeta Plus™

   Voor een optimale clarificatie van biofarmaceutische vloeistoffen is 3M's uitgebreide portfolio dieptefilters veelzijdig en toepasbaar op veel processen. Onze pharmaceutical-grade filters hebben een hoge vervuilingscapaciteit en bieden een economische oplossing met betrouwbare deeltjesreductie.

  • 3M™ LifeASSURE™

   Het aanbod van LifeASSURE ™ membraanfilters van 3M bevat unieke Advanced Pleat Technology (APT), die het beschikbare oppervlak van het filter maximaliseert, terwijl flowpaden tussen de mediumplooien worden behouden. Onze membraanfilters zijn geoptimaliseerd voor toepassingen die kritieke sterilisatie vereisen, waarbij 0,2μm absolute filtratie nodig is.


  Informatie


  Volg ons
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands