Patiënt en verpleegster die een beschermende uitrusting dragen

Prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van onze gezondheidswerkers

Informatie ter ondersteuning van hen die in de frontlinie van de COVID-19 pandemie werkzaam zijn

Ondersteuning van zorgverleners en hun patiënten

3M speelt in op de snel veranderende COVID-19 uitbraak door het leveren van voorraden waar ze het meest nodig zijn. Over de hele wereld werken we samen met klanten in de gezondheidszorg, de overheid en medische ambtenaren om te helpen bij het leveren van kritische producten. 3M heeft de productie in onze wereldwijde productiefaciliteiten verhoogd, waaronder in de VS, Azië-Pacific, Europa en Latijns-Amerika.

De uitbraak van COVID-19 werd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 11 maart 2020 tot pandemie verklaard. Volgens het rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie van de WHO-China Joint Mission on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19), februari 2020 (PDF, 1,48 MB), hebben bepaalde delen van de bevolking meer kans om ernstige complicaties te ontwikkelen die een ziekenhuisopname vereisen, waaronder: ouderen en mensen met onderliggende aandoeningen van de longen, het hart of het immuunsysteem.

Terwijl gezondheidsinstanties nog steeds leren hoe de ziekte zich verspreidt, hebben de WHO en het ECDC voorzorgsmaatregelen voor luchtgedragen besmettingen aanbevolen voor gezondheidswerkers voor bepaalde interacties met patiënten met vermoedelijke of bekende gevallen van COVID-19 ¹, ².

1. Source: World Health Organization. Infection prevention and control during health care when COVID-19 is suspected. Interim guidance, 19 March 2020.

2. Source: https://www.ecdc.europa.eu/en/publications-data/infection-prevention-and-control-and-preparedness-covid-19-healthcare-settings


Wij helpen u met wat u nu kan doen

3M Medical engageert zich in het ondersteunen van de volksgezondheid en de overheid bij het reageren op de COVID-19 pandemie, maar we begrijpen dat uw persoonlijk contact met uw 3M vertegenwoordiger beperkt kan zijn. Daarom willen we u toegang bieden tot bronnen die kunnen helpen bij het oplossen van een aantal van uw behoeften in deze moeilijke periode.