Een close-up van een clinicus die een 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant applicator vasthoudt.

3M™ Cavilon™ Advanced

Laten we samen de zorgstandaard veranderen

Vraag een demonstratie aan
 • Cavilon Advanced Huidbescherming gebruikt op een patiënt

  Het is aangetoond dat 3M™ Cavilon™ Advanced ernstige gevallen van MASD (Moisture Associated Skin Damage) aanzienlijk verbetert. Cavilon Advanced creëert een zeer duurzame, ultradunne, transparante barrière en hoeft niet te worden verwijderd.

  De ultradunne maar zeer duurzame barrière kan zich hechten aan natte, vochtige oppervlakken en creëert een beschermende omgeving die irriterende stoffen afweert en de genezing ondersteunt, waardoor de huid van de patiënt als nooit tevoren wordt beschermd.


Wat maakt het zo revolutionair?

 • Vermindert de pijn voor de patiënt

  Creëert een beschermende omgeving die de genezing ondersteunt en helpt bij het verminderen van de pijn die gepaard gaat met IAD1

 • Duurzaam

  Dient slechts tweemaal per week aangebracht

 • Efficiënt

  Hecht zich aan natte, vochtige, beschadigde huidoppervlakken (d.w.z. oppervlakkig huidverlies)1

 • Dient niet verwijderd te worden

  Maakt een eenvoudige, zachte reiniging mogelijk zonder dat het product hoeft te worden verwijderd


Introductie van 3M™ Cavilon™ Advanced

Introductie van 3M™ Cavilon™ Advanced Huidbeschermer

Lees meer over hoe 3M™ Cavilon™ Advanced Huidbeschermer de praktijk heeft getransformeerd.


Brochures en Downloads

 • Ontdek hoe het beschermen van risicopatiënten tegen IAD en de bijbehorende complicaties gemakkelijker is dan ooit tevoren.

 • Lees meer over de ervaringen van artsen met de geavanceerde huidbeschermer van Cavilon.

 • Klik hierboven om meer te weten te komen over het volledige assortiment van 3M™ Cavilon™ Advanced huidbeschermingsproducten.

 • Ontdek hoe dit prijswinnende uw kan vereenvoudigen.

 • Vochtgerelateerde huidbeschadiging (MASD) vormt een aanzienlijk probleem en kan een negatief effect hebben op het welzijn en de levenskwaliteit van de patiënt. Een groep internationale experts is in juni 2020 online bijeengekomen via Zoom om de belangrijkste kwesties en kennislacunes in MASD te bespreken en om best practice aanbevelingen te formuleren om de preventie en management van MASD te begeleiden.


Cavilon Advanced Skin 0.7ml applicator

 • Afbeelding van de nieuwe applicator

  De kleine applicator is in gebruik identiek aan de 2,7 ml applicator, maar ideaal voor kleinere oppervlakken zoals de de huid rond stoma's, wonden en tubes. Ook onder de PBM's van het gezicht en voor kleinere patiënten.


De wetenschap van geavanceerde huidbescherming

3M™ Cavilon™ Advanced Huidbescherming heeft een formule die niet te vergelijken is met andere huidbeschermingsmiddelen of vochtbarrières die momenteel verkrijgbaar zijn. Het laat u toe de beschadigde of risicovolle huid te behandelen als nooit tevoren. Maar wat maakt het zo anders dan traditionele huidbeschermingsmiddelen?

 • Uniek, elastomeer polymeer
  Uniek, elastomeer polymeer

  3M's polymeer vormt een coating met het vermogen om te verlengen of zich te conformeren, waardoor de scheurtjes die met andere vochtbarrières gemeen kunnen hebben, worden vermeden. Dit zorgt voor een grotere integriteit en duurzaamheid van de huidbarrière en een betere bescherming tegen uitdagende irriterende stoffen, zoals vloeibare ontlasting en maagvloeistoffen.

 • Revolutionair polymeer-cyanoacrylaatsysteem
  Revolutionair polymeer-cyanoacrylaatsysteem

  In tegenstelling tot vochtbarrièreproducten die zich niet betrouwbaar kunnen hechten aan de onderliggende huid, maakt 3M's polymeer-cyanoacrylaat het mogelijk om zich te hechten aan een natte, vochtige, beschadigde huid.¹ Eenmaal op de huid creëert 3M™ Cavilon™ Advanced een omgeving die irriterende stoffen afweert en de genezing en het comfort van de patiënt ondersteunt.

 • Niet-prikkend oplosmiddel
  Niet-prikkend oplosmiddel

  Het polymeer-cyanoacrylaatsysteem wordt op de huid aangebracht met een niet-prikkend oplosmiddel in een disposable applicator die de kans op kruisbesmetting verkleint. Bovendien hoeft 3M™ Cavilon™ Advanced niet te worden verwijderd, waardoor het makkelijker is voor de patiënt en voor de zorgprofessional.


Referenties

1. Brennan MR, Milne CT, Agrell-Kann M, Ekholm BP . Clinical evaluation of a barrier film for the management of incontinence associated dermatitis (IAD) in an open label, non-randomized, prospective study. Accepted for publication in Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing (JWOCN).
2. 3M data on file. EM-05-013924.
3. Been R, Bernatchez SF, Conrad-Vlasak D, Asmus R, Eckholm B, P arks PJ. In vivo methods to evaluate a new skin protectant for loss of skin integrity. Accepted for publication in Wound Repair & Regeneration. DOI: 10.1111/wrr.12455 (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/wrr.12455/abstract)(in an animal model).
4. Brennan MR, Milne CT, Agrell-Kann M, Ekholm BP. Clinical evaluation of a barrier film for the management of incontinence associated dermatitis (IAD) in an open label, non-randomized, prospective study. Accepted for publication in Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing (JWOCN). (n=9).


Vraag een demonstratie aan

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Verzenden Verzenden

Vriendelijk bedankt voor uw interesse.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.